La zona d’urgències de pediatria de l’Hospital General de Granollers ha estrenat avui 10 de setembre la nova decoració que van començar a treballar el passat mes de juny els alumnes de 2n de Batxillerat Artístic de l’Institut Celestí Bellera.

La nova decoració és un recorregut en tren del Muc i l’Anna, les mascotes de Pediatria, que acompanyaran als nens i nenes des de l’entrada al servei d’urgències fins els boxes de visita, on els protagonistes representaran cada estació de l’any.

El Servei de Pediatria del centre va iniciar el projecte artístic amb l’Institut Celestí Bellera l’any passat amb el disseny i creació de la mascota i el logotip del Servei. Aquest és el segon projecte que realitzen amb l’objectiu de convertir aquest espai en una zona més amable per als pacients més petits de l’Hospital, oferint una millor atenció als infants i les seves famílies, en un entorn agradable i còmode que ajudi a disminuir l’angoixa que a vegades els suposa la malaltia i els procediments que s’han de realitzar.

Aquesta iniciativa compta amb el suport dels laboratoris LETI, que s’ha compromès amb la decoració de les Urgències Pediàtriques enguany i l’any vinent del nou Hospital de Dia Pediàtric.