foto: ACN
foto: ACN

La Roca, 31 de març de 2013

La pel·lícula ‘Frontera’, rodada a la presó de Quatre Camins amb actors professionals i interns del centre, començarà en breu el trajecte per festivals i el seu circuit comercial. Un cop ja acabat el rodatge, el muntatge i la postproducció, el film començarà en breu a tenir impacte en els propis presos que hi han participat, que fins ara no s’han adonat de la repercussió pública que pot arribar a tenir la pel·lícula. Aquests presos formen part d’un grup de teatre de Quatre Camins, però la seva primera experiència en cinema de ficció els pot haver canviat la seva percepció del món exterior. Almenys així ho pensa Eva García, de l’associació Transformas i actriu del film.

Segons han explicat en una entrevista a l’ACN alguns dels seus participants, ‘Frontera’, produïda per Cornelius Films i dirigida per Manuel Pérez, ‘Lolo’, ja està llesta per ser distribuïda per festivals i a la tardor s’estrenarà a les sales comercials. Però un dels seus principals objectius no era només mostrar al món exterior el que passa en una presó, sinó també incidir en la vida dels interns, que poden trobar en les arts escèniques una via per alliberar-se de les tensions pròpies d’una presó, aprendre un ofici i conèixer les interrelacions habituals d’un àmbit laboral.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí