Sergi Mingote

Arriba el Nadal i amb ell les millors de les intencions i dels desitjos pel nou any.Com a alcalde de Parets, als Reis els demano que portin salut, amor i feina als meus veïns i veïnes. Però també que tots gaudim dels amics, de la família i del nostre poble, especialment en aquesta època de l’any, amb tots els actes nadalencs previstos per aquests dies. Permeteu-me que convidi a tothom que ho vulgui, sigui o no de Parets, a participar d’una novetat d’enguany al nostre poble. D’una iniciativa solidària per ajudar mitjançant la pràctica esportiva, de manera individual o en família. Parlo del “Corre Parets’16, si tu corres, jo jugo”.
Es tracta de la cursa i caminada popular per l’anella Parets (7 quilòmetres) amb la qual, per només 3 euros, tothom que participi estarà ajudant a la compra de joguines solidàries per als nens i nenes de les famílies més necessitades del nostre poble.

Fins al pròxim divendres 23 de desembre, us podeu apuntar al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez o a la Piscina Miquel Luque de Parets.

La Cursa i caminada popular tindran lloc dissabte 24 de desembre, a partir de les 10 del matí amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme.

En ser Nadal i en tractar-se d’una iniciativa solidària, Corre Parets 2016 té com a peculiaritat que tots els que estiguin a la línia de sortida per córrer o per caminar, rebran un barret i una barba del Pare Noel, i una samarreta que podran recollir el mateix dia abans de la sortida.

El Nadal és una època molt especial perquè posa punt final a un any i dóna la benvinguda a un altre. Nosaltres el volem acabar amb una nova iniciativa solidària en la qual tothom pot posar el seu gra de sorra. Parets és un poble solidari com també ho són tots els pobles del món, n’estic segur.

Per això, des d’aquestes línies, convidem a tothom que vulgui ajudar a qui està més necessitat, a tenir un millor Nadal, on tots els nens puguin tenir una joguina i un somriure.

Aprofito per desitjar-vos un Bon Nadal i un feliç any 2017.

Que la salut, l’amor, la feina i la solidaritat us acompanyin!

Sergi Mingote
Alcalde de Parets