cartaslEl govern municipal de les Franqueses ha fet retirar, mitjançant el Secretari i la Brigada Municipal, publicitat de diferents partits que es presenten a les eleccions municipals a les Franqueses. Així, cartells i pancartes de Convergència per les Franqueses han estat retirades. Posteriorment, n’han retirat d’altres partits per dissimular. Per CpF aquest fet demostra els nervis que hi ha en el govern municipal pels possibles efectes que pot tenir CpF i la resta de partits en les votacions de diumenge.

CpF considera lamentable que el govern municipal utilitzi el Secretari i la Brigada per retirar material de la campanya electoral, especialment la de CpF. El partit ha presentat denúncia a la Junta Electoral de la zona i recurs davant el mateix Secretari, ja que s’ha actuat incorrectament en l’expedient administraiu, sense notificar ni deixant el període per al•legar i la intervenció de la Junta Electoral.

Aquest tipus d’actuació és, segons CpF, semblant a la dels radars als semàfors, que van instal•lar-los després de fer un tracte amb l’empresa i després n’han culpat de la seva posada en marxa als altres, quan ningú no havia demanat aquests radars.

Diumenge serà la ciutadania qui decideixi a les urnes. Veurem si aquesta actuació injustificada i fora de lloc dels funcionaris afecta els partits polítics. CpF espera que afecti el partit que l’ha practicat, al qual se li ha vist el llautó de lluny.

 

Convergència per les Franqueses

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí