cartaslVolem informar a la ciutadania de Vallromanes, que degut al incompliment dels acords signats el seu dia per part d’algunes forces polítiques, no totes, i per la tònica de retrets que no aporten rés ni al poble, ni al contingut polític de la campanya, he pres la decisió de no participar al debat de demà dia 19. Prefereixo continuar amb la meva forma austera i respectuosa de fer campanya, atenen tant a tots els veïns com als mitjans de comunicació, per tot allò que em vulguin preguntar, o comunicar, hi han formes i actituds que critiquem dels polítics desde la visió de ciutadà, i que creant la desafecció social vers la política, així que no canviaré la meva ètica i principis personals, encara que vagi contracorrent del hàbits de altres forces polítiques. Per últim desitjo que en pròximes campanyes tothom respectem el que signem, i els esforços els fem per comunicar propostes als veïns, i no en baralles infantils per un cartell en una farola, una falca de ràdio etc. Molta sort a tots el pròxim diumenge, i salutacions.

Jordi Rosiñol

Candidat del partit popular a Vallromanes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí