davidcarrilloDes de la pàgina de l’Ajuntament de Vallromanes es diu:»El Ple de l’Ajuntament ha Aprovat inicialment AQUEST dijous a Sessió ordinària la Proposta de modificació del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM) de Vallromanes per recuperar a els Terrenys del camp de futbol com a Equipament público i destinar els Antigues Escoles a Centre de Dia i Casal de la Gent Gran (opció guanyadora a la consulta ciutadana celebrada el 26 d’octubre de 2014 per determinar el futur Ús de este edifici).

La Proposta de modificació ha Estat aprovada amb 6 vots favorables (2 de MXV-ERC (el regidor Josep Maria Garcia va excusar su Absència), 3 de CiU i 1 d’ICV) i l’abstencions del regidor no ADSCRITS, David Carrillo. Els 2 regidors d’iVall (l’edil Albert Jubierre va excusar su Absència) no van Voler votar la Proposta.

La Proposta de modificació se centra a l’Àmbit PMU-1 Ajuntament-carrer Vista Alegre i recull l’Eliminació de la construcció dels 72 pisos a l’camp de futbol que preveia el Planejament urbanístic, la recuperació del camp de
futbol com a Equipament i establir 1 nou polígon d’actuació urbanística (PAU núm. 11 «Cooperativa») que respecti la Classificació de sistema d’Equipaments de l’edifici de la Cooperativa i permetí establir un mecanisme de compensació de Terrenys AMB els Parcel·les de Can Morera Xic de 814 M2. D»altra banda és recol·loca una part del sostre que s’elimina en el camp de futbol a la reordenació del carrer Vista Alegre AMB L’augment d’edificabilitat de les finques de la part baixa del carrer i locals comercials per potenciar el centre històric «….

[useful_banner_manager banners=3 count=1]

On està L’engany?

Una Categoría on hi ha varies zones Diferents, no ho Trobo CORRECTE per a aprovar en un MATEIX bloc.

Primera diferència que presento en AQUESTA punt.

És vol aprovar:

Eliminar pisos a l’camp de futbol i convertirho en zona d’Equipaments junts AMB els antigues escoles

És redueix l ‘espai de la zona esportiva.

Oferir 1 Terreny sense construir a l’entrada del poble per a la cambra agrària a cambio que els hi Donin lactual.

Permetre el comerç i la construcció d’habitatges a 1 part del carrer vista alegre. Local mes dos pisos

Actualment el POUM APROVAT el 2007, Përmet a els pisos a l’camp de futbol i DIU Estrictament que a les antigues escoles ha d’anar el nou ajuntament.

Remarcarè, novament com he FET a reiterades vegades, recordar que aquests espais és van cedir les paper senyor Joan gairebé i Carsi, exclusivament per a us esportiu i educatiu, para los Ciutadans de vallromanes. Hi ha una placa que a l’entrada de les antigues escoles ho Recorda.

És parla de la consulta de les antigues escoles i la opció C, com la qual va guanyar. Encara no Sabem el cost real de su reforma. Hi ha projecte? O és ara despres de la Pressió que s’a FET des de l’oposicio, que ara vindran a iniciar el projecte des de la diputacio ??

Per que Clarament en diaris, el govern exposava i va manifestar, que no és fària res Fins passar els eleccions. La OPOSICIÓ mostra Força i Treball.

Però aquí no està tot …

És que el govern ENS vol enganyar ????

Ara Diuen Què volen recuperar l’Equipament esportiu PERÒ com a zona d’Equipaments junt AMB els antigues escoles.

En Novembre, el govern va votar en contra de suprimir a els pisos del camp de futbol i que és mantiguès com a sol dequipament esportiu. A més que l’ edificabilitat residencial, és situes en Altres LLOCS. En gener és va presentar la mateixa Moció. I en AQUEST matix Ple 01:00 Altre vegada Presentat paper regidor no ADSCRITS, David Carrillo Barón.

A gener no i va Voler acceptar la mateixa Moció. Amb AQUEST plantejament

I ara, i aixi ho penso, de manera totalment oportunista i electoralista, van votar en contra, per ara proposar el MATEIX votant en contra d’alló, que era demanat des de fa anys Fins i tot pèls Seus votants, però despres de 3 anys governant, s’esperen dos mesos d’eleccions ia més, con trampes?

Quan realment van Començar a Treballar per canviar el PMU 1? Mai ho han dit. El projecte de cambio en el POUM, és va presentar el març del 2015

Després, dins de l’redactat oficial, NO ESPECIFICA, igual que el poum del 2007, que els antigues escoles siguin exclusivament i Estrictament per a centre de dia i casal de la gent gran. (Ho vaig preguntar al tecnic) Nomes
és classifica com a zona d’Equipaments. És Përmet QUALSEVOL cosa.

Em pregunto … no serà que no estan segurs de poder Fer el centre de dia? i el que fan a dos mesos d’eleccions AQUEST govern és jugar amb els Sentiments i ilussions de la gent?

Aixó que vol dir? On està la trampa? Que en tot AQUEST sector, que és treuen a els pisos, és Pot permetre la construcció de qualsevo Tipus de construcció, Fins i tot permeten novament construir pisos, per que queda
en EQUIPAMENTS. No per als  promotors cos privats Però si per als  públics.

Amb AQUESTA Categoría és podria construir més coses.

Que en diran aquells promotor cos privats que tenint aquí Posades la
construcció de pisos ia cambio traslladar el camp de futbol? Que en diran
si no han resituats aquests 72 Vivendes? Don 45 han de ser amb protecció
oficial? No dotacional. NO han Estat resituats.

Despres, en AQUEST ple, és presenta una mocions que diu no pisos a l’camp de futbol i és mantingui com a sol d’ equipament esportiu, sense permetre possibles trampes de Noves construccions. I estableix que és resitui aquestes Vivendes. AQUESTA Moció és la mateixa de novembre i gener.

AQUESTA Proposta, el senyor alcalde, va demanarmhe que la retiris. No senyor. Ja veurem el Seu vot Desprès de 5 mesos si és el MATEIX.

CONTINUEM ….

La cambra agrària … edifici de l’any 1951.

L’any pasado primer van intentar intimidar AMB 1 ‘expropiació I a més, sense cap Tipus de vergonya, utilitzant ALS joves per Voler apropiar-se de este espai privat.

Despres els hi van oferir 1 ridicul aportament economic per quedar-se la cambra agrària per no més de 50.000 euros. De riure. Sabent que està al centre del poble.

Com no els hi SURT be la jugada un grup politic de govern en va concretar i aixi ho manifesta a els Seus butlletins, vol intentar dividir i influir en els Decisions dels Accionistes i Propietaris dins de les Seves assamblees al Seu plau, dividint o Millor dit, intentant dividir una associacio. Això és inaudit! Voler dividir la gent.

Com possiblement van ver el SEU error i el poble estava en contra, van buscar un alternativa. Oferir, una permuta.

En aquesta, el l’actual casal de la gent gran a cambio de la cambra agrària. Amb l’argument que era pèls joves i AMB un valor que también penso és ridicul ja que no és comparable. Peró aixo no ho decidiré jo. Ho decidiran a els Seus
socis.

AQUESTA permuta nomes Pot ser eficaç si la gent gran et 01:00 nou casal. Però com ofereixen permuta si el nou casal de la gent gran almenys te entre encara uns anys per Fer-se Realitat? Aixo no vol dir que és Deixar a la cambra agrària sense espai o la gent gran sense espai?

I al ple, és presentin AMB 1 nova opció (el govern).

AQUEST espai que van proposar per la cambra aquesta fora del centre. Aquesta sense construir.

SEGUIM … un part que si estic afavor. Que al carrer vista alegre és Pugui 1 passar a comerç i sedifiqui mantenin l’estètica. Però nomès és un punt dels que estic a favor.

Hi ha mes punts en contra que a favor i lament que no és puguin votar per separat. Em vaig abstenir paper que penso són enganys i jugarescas electoralistes per part del Govern Clarament dos mesos d’eleccions.

Ho podien haver FET fa 3 anys. No ara.

Molt Cordialment
David Carrillo

Regidor no ADSCRITS a l’Ajuntament de Vallromanes

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí