cartaslJo, David Carrillo Barón, regidor i portaveu del grup municipal de ICV a Vallromanes, em vaig donar de baixa de militància de ICV. He sol·licitat que es realitzi un Ple extraordinari per que a tots els efectes es produeixi la meva baixa de ICV al grup municipal i pert tant, passi a ser regidor no adscrit. L’alcalde impedeix i PROHIBEIX realitzar aquest Ple extraordinari. Vol deixar-m’he sense veu a tots els mitjans d’informació pública municipal ( ràdio, revista, Ple, etc ) tot i que al mail reenviat diu un altre cosa. Avui dimecres el segon regidor de icv tindrà veu quan no li pertocava a la ràdio municipal i, la revista municipal no s’em permet expressar la meva opinió que sortirà en breu. He de dir que d’amagades li han comunicat a tots els portaveus menys a mí.

A la roda de PREMSA que es va convocar al Hotel Can Galvany, es van presentar totes les PROVES I FACTURES relacionades amb ICV i les manipulacions de la Direcció Comarcal. Però ara sorgeixen NOVES PROVES de manipulació de la Direcció Comarcal.

L’alcalde de Vallromanes de MxV-ERC, és manté Fidel en les censures i el control del poder i contra la llibertat d’expressió. Per què? Em pregunto. El dia 23 de febrer amb el número de entrada 151 d’una instancia a l’Ajuntament de Vallromanes, el Sr Jordi Manils Tavio, President Comarcal de ICV, signa un document falsificant dades. ( S’adjunta document )

Per aclarir que es falsifica:

1-Falta la signatura de la Organització de la Secretària de la Direcció Nacional de ICV

2- El Sr Manils afirma existir un expedient sancionador contra mí quan realment, no existeix tal expedient. En tot cas i aquest si és veraç, és l’existència d’un expedient informatiu. En aquest cas, procedeix a la Sra Nuria Buenaventura, Secretària de Organització de ICV signar qualsevol document en relació el meu cas i és qui ho pot corroborar. També existeix document signat que ho corrobora.

3- La designació dels portaveus s’estableixen, segons el ROF article 24, entre els membres del mateix Grup Municipal. Hi ha una sentència, a favor , del Tribunal Superior de Justicia d’Andalusia de Granada

cartaicvvallromanesAquest document, s’ha notificat a l’Ajuntament de Vallromanes que no és vàlid però sembla ser que al Govern i concretament al Alcalde li semblen correctes i vàlids. Tot això sorgeix per tal que el segon regidor de ICV fes l’entrevista a la ràdio però al final, no ho van poder fer el 27 gener. Les entrevistes a la ràdio les fan els regidors del govern i els portaveus de l’oposició. S’ha posat en qüestió la democràcia i la llibertat d’expressió al municipi de Vallromanes i per part del seu Govern. No s’em permet poder parlar per la ràdio; ni per la revista Municipal LA PINYA; ni poder convocar ple extraordinari; etc. D’aquesta manera es possa en benefici al segon regidor de ICV facilitant aquests drets i sense notificar-m’he res a mi . He demanat fer un Ple Extraordinari per passar de ser legalment a ser regidor no adscrit. L’alcalde ho impedeix. Al final els tres regidors de IVALL han signat el suport per que es pugui fer segons el reglament organic municipal. No hi ha suport per part del segon de icv. Ara per llei no ho pot impedir.

Això és motl greu. Aquí es podria entendre que hi ha alguna cosa pactada i contacte directe entre L’alcalde i membres de ICV?

ALGUNS ANTECEDENTS

El 25 d’octubre el Sr. Alcalde de Vallromanes, em va prohibir i va ferm’he retirar una pancarta enviant a la policia municipal de suport Popular a una proposta sobre el futur de les antigues escoles i el camp de futbol ( existeix instancia per demanar permís en plena campanya )

Cordialment

David Carrillo

Regidor a l’Ajuntament de Vallromanes

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí