cartasl

Des d’Independents de Vallromanes lamentem que ERC i CIU hagin votat en contra de 3 mocions que suposaven una millora pel nostre poble. No podem acceptar que aquestes propostes no avancin únicament per interessos partidistes.

Aquestes són les 3 iniciatives que vam portar a Ple, una d’elles sorgida d’una iniciativa popular:

1.- HABILITAR LA ZONA ESPORTIVA PER A JOVES CREANT UNA ZONA DE JOCS, AMB FUTBOLÍ, BILLAR…

Escoltant una iniciativa a les xarxes socials per part de veïns de Vallromanes i atès que la gent jove no té cap Casal de joves ni cap local habilitat per a ells. Vam proposar habilitar un espai tancat amb futbolins, billars i zona de jocs per a la gent jove.

D’aquesta manera la gent jove no hauria d’estar al carrer passant fred o passar els caps de setmana tancats en un caixer, com ha succeït. Sembla que al govern li és igual.

2.- RECUPERAR LA GESTIÓ DIRECTA DE L’AIGUA

Actualment Vallromanes té externalitzat el servei de l’aigua, fet que ha evidenciat dificultats en la realització de determinades polítiques públiques encaminades a cercar una millora general de la població.
És hora de recuperar un servei bàsic i d’aquesta manera activar una rebaixa en el rebut de l’aigua de cada llar i ser més ràpids a l’hora de solucionar averies.

3.- CREACIÓ D’UN SÍNDIC MUNICIPAL DE GREUGES

Està molt bé dir que l’Ajuntament ha de ser transparent, però a més de dir-ho s’ha de fer i per això vam portar a Ple la creació d’un Síndic Municipal de Greuges, que té la missió de defensar els drets i les llibertats dels ciutadans i ciutadanes en relació a l’actuació de l’Ajuntament. No té cap cost.

Encara ens vam preocupar més, quan el govern va intentar que no presentéssim aquesta moció al·legant que la llei no ho permetia, defensant la llei del 2013 del Partit Popular que està impugnada al Tribunal Constitucional.

El Fòrum de Síndics de Catalunya ens va elaborar un informe al nostre partit polític argumentant que i tant que la llei ho permetia i afegint que demanaven a tots els ajuntaments de Catalunya la creació d’aquesta figura als seus municipis. Quantes coses deu tenir que amagar el govern de Vallromanes per no acceptar-ho?

Ens trobem davant d’un govern autoritari al més pur estil Partit Popular.

SEGUIM I SEGUIREM TREBALLANT PEL NOSTRE POBLE.

Independents de Vallromanes (IVALL)

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí