alexUn dia, reunit amb el meu amic i periodista Rafa Gimena, em parlava que havia sortit un article sobre la Generació Blackberry, que era la nova fornada de joves polítics que passaven a ocupar espais de lideratge dins del PSC. Podríem dir, i seguint amb el símil de les noves tecnologies, que la nova actualització, ha fet que de les blackberry passéssim a la nova Generació SmartPhone, tot i que en definitiva parlem del mateix. Allò que un anunci dels 90’s ens venia com els Jóvenes Aunque Sobradamente Preparados; la Generació JASP.

Fa tot just una setmana, el company Arnau Ramírez, ha estat escollit per l’Assemblea de Sant Feliu de Codines, com nou 1r Secretari dels Socialistes del seu municipi. Aquest pas, és un nou pas que ja va obrir amb anterioritat les assemblees de la Garriga o de Sant Celoni, escollint com a caps visibles de les seves executives, gent jove d’aquesta nova fornada.

Aquesta nova fornada porta implícita una renovació d’idees i una nova forma de fer política. Una generació que ha après que la política es fa des del carrer i parlar amb al gent i tractar els problemes de tu a tu.

Crec que aquesta regeneració política que s’està veient als òrgans de direcció a nivells supramunicipals del partit, vol donar una visió de modernització del partit, que ha d’estar proporcionalment relacionat amb la modernització de les nostres línies polítiques; és el que demanen la majoria dels militants del partit.

Noms com els de l’Arnau Ramírez, els del Eduard Vallhonesta, els del Albert del Amor, el Carlos Martin, el Jonatan Martínez, el Fran Sánchez i molts d’altres que han de jugar un paper rellevant, han deixat d’estar només relacionats amb la organització juvenil vinculada al PSC, per ser part rellevant de l’actual estructura del mateix PSC.

Tot plegat, sembla que el PSC del Vallès Oriental, ha estat una de les federacions que està apostant d’una forma més contundent per aquesta nova Generació JASP i demana un pas endavant d’aquesta generació. Una generació, que ha de seguir actualitzant-se, perquè com si d’un SmartPhone es tractés, es vegi una gran millora del dispositiu, en aquest cas, el projecte amb el que volem els i les socialistes, tornar a ser la força referent del municipalisme a la nostra comarca.

Àlex Valiente

Portaveu Grup Municipal PSC de La Garriga

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí