cartaslL’assemblea local d’Esquerra Unida i Alternativa de Les Franqueses del Vallès vol manifestar públicament el seu suport i adhesió a l’assemblea popular, associació i candidatura unitària de Les Franqueses Imagina.
EUiA de Les Franqueses valora molt positivament l’experiència d’aquests quatre anys de treball conjunt a LFI amb companys i companyes de procedència molt diversa i enriquidora. Tant a l’assemblea com a l’ajuntament l’experiència de LFI ha estat totalment positiva. Mostrant-se LFI com un veritable exemple de confluència i unitat de les forces progressistes i de lluita continuada als carrers i institucions del nostre municipi.
EUiA va reafirmar a la 6a Assemblea Nacional de 2012 la seva voluntat de construir un nou espai unitari i de lluita que englobes tota l’esquerra alternativa de Catalunya. A Les Franqueses del Vallès, aquest nou espai pot tenir un bon exemple en l’assemblea popular de LFI.
EUiA de Les Franqueses manifesta públicament la seva voluntat de continuar participant a LFI i treballant per fer l’assemblea de LFI cada cop més potent i rellevant al municipi, aportant el treball i esforç de la seva militància.
Considerem que el funcionament assembleari basat en 5 principis bàsics (Radicalitat democràtica, ètica i transparència, justícia social, desenvolupament sostenible i defensa del dret a decidir) fan de LFI un espai exemplar per consolidar un espai de lluita i transformació plural i engrescador.
També volem fer públic la crida a totes les organitzacions, partits, forces i ciutadans i ciutadanes de l’esquerra transformadora i alternativa de Les Franqueses del Vallès a confluir i sumar forces a l’assemblea popular de LFI.
Entre totes i tots guanyarem Les Franqueses del Vallès pel seu poble. Poble a poble, ciutat a ciutat, construïm poder popular.

Assemblea local de Les Franqueses del Vallès.
21 de novembre de 2014, Les Franqueses del Vallès.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí