Un cop més queda demostrat que estem davant d’un Govern sense rumb, sense programa i on tot és fruit d’una gran improvisació.
Des d’IVALL ens alegrem que ERC i CIU hagin recapacitat i s’hagin sumat a la proposta d’Independents de Vallromanes de portar a Ple la rebaixa del 5% de l’IBI, com venim demanant des de fa dos anys, els vallromanins ho necessitàvem.
Recordar que a Vallromanes tenim uns dels IBI més alt de Catalunya amb una taxa impositiva de 0,96%, quan per exemple els nostres veïns de Vilanova del Vallès tenen un 0,56% o Alella un 0,62%.
Tots sabem que en cap punt del programa d’ERC apareix que rebaixaran l’IBI i l’únic que està fent aquest govern és desenvolupar el programa electoral d’IVALL.
El que ens sap més greu però, és que aquesta rebaixa la portin a Ple a 7 mesos d’Eleccions i buscant desesperadament vots electorals. Les coses no funcionen així. Perquè ho fan ara i no l’any passat? És més greu encara quan mirem uns anys enrere i veiem que ERC va votar en contra de la rebaixa de l’IBI del 3% per l’any 2012 presentada per IVALL.
Ara és l’hora de la política, de la política de la coherència i de la seriositat i on es digui el mateix tant si estàs en el Govern o com a l’oposició.
Seguim treballant pel nostre poble!!

Independents de Vallromanes (IVALL)

 

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí