foto: Xavi Solanas
foto: Xavi Solanas

Montmeló, 13 de maig de 2013

Expliqui com es viuen els dies anteriors al Gran Premi de Fórmula 1?

Especialment d’una manera molt més intensa que al llarg de tot l’any, ja que quan s’apropa el dia de la cursa tot ha d’estar preparat i res ha de fallar. Arriba l’hora de la veritat i el moment de recollir el fruit de l’esforç amb que treballem al llarg de tot l’any. Aquesta és una qüestió important: un GP es comença  a preparar tot just l’endemà del GP que acaba de finalitzar. Així ha estat al llarg dels 23 anys d’història del Circuit i així esperem que sigui durant els propers anys.

Com es fa aquesta tasca de preparació especial?

Tenint totes les coses ben lligades per tal que el dia del Gran Premi no falli res. Tot ha de sortir rodó. Més de 3.000 persones ho faran possible aquest cap de setmana. Es tracta d’un engranatge que no pot fallar.

EL GP de F1 es presenta…

Esportivament i pel que fa als equips participants, amb moltíssima emoció, ja que els pilots han posat la prova a un altíssim nivell de rivalitat. I això els espectadors ho agraeixen considerablement.

Els aficionats…

Acudiran a la cita amb mot d’entusiasme i esperem també amb un gran nombre, ja que la venda d’entrades ha anat molt bé fins ara i pot millorar encara considerablement. Esperem comptar amb una bona resposta per part dels aficionats, especialment d’aquellls que procedeixen d’Anglaterra, França, Alemanya… Enguany el número d’entrades venudes fora d’Espanya ha augmentat considerablement, fet que demostra com ha afectat el tema de la crisi a Espanya i com afecta a d’altres països. Des del Circuit s’ha tingut en compte aquesta circumstància i la resposta ha estat bona, amb un 30% més d’entrades venudes que l’any passat, una xifra que encara pot millorar fins el dia de la cursa.

Fa uns dies va participar vostè en una trobada amb els alcaldes de Granollers, Montmeló i Parets de cara a impulsar el Pla director urbanístic de la zona.

És un compromís i un projecte en el qual treballem des de fa temps i tots tenim un gran interès en que tiri endavant amb bons resultats. Des del Circuit agraïm aquestes ganes de col·laboració per tal d’ajudar-nos a fer del Circuit un referent vallesà, català, espanyol i mundial de primer ordre. El Circuit ha estat i ha de seguir sent un referent del país. El Circuit és un equipament de gran rellevància i interès per a tothom, donades les possibilitats que ofereix en l’àmbit esportiu, econòmic, social… Les xifres són les xifres: 23 anys de funcionament, 60 persones treballant directament (3.000 els dies dels GP), 160 milions d’euros d’impacte econòmic l’any amb importants repercussions a la zona…

Satisfet de la col·laboració rebuda?

Les institucions de Catalunya saben què representa el Circuit per al país com ho va deixar clar fa uns dies el president de la Generalitat, Artur Mas, durant el decurs de l’acte de presentació del Gran Premi. El compromís amb el Circuit és total. I el mateix passa a nivell local i comarcal: Tothom n’es conscient de la seva importància i transcendència.

Es podria treure més rendiment encara socialment i econòmicament?

Totes les coses són millorables, evidentment, però des del Circuit es treballa intensament per tal que el nombre d’activitats relacionades amb la competició augmenti cada any, però la competència és gran i forta… I socialment tothom sap també que estem oberts a tota mena d’activitats, moltes de les quals relacionades amb el Vallès, la seva gent i les seves entitats. El Circuit és un equipament que mira al món, evidentment, sense oblidar la comarca, d’aquí la seva disponibilitat vers el Vallès i el seu compromís.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí