sant-jordi-02Granollers, 18 d’abril de 2013
PRUNA MOTOR ha decidit fer una crida a tots els Vallesans perquè, del 15 al 27 d’abril portin llibres (nous o de segona mà) a les seves instal.lacions, a canvi dels llibres donats, rebran una rosa, un llibre BMW i un punt de llibre.

Per cada llibre donat pels clients de PRUNA MOTOR, BMW Ibèrica en donarà un altre i el dia 30 d’abril, tots els llibres recollits es lliuraran a l’Hospital Universitari Vall d’Hebrón .

Els llibres donats passaran a formar part de les biblioteques d’usuaris de l’Hospital Universitari Vall d’Hebrón.
El centre disposa de tres biblioteques situades a les àrees principals (Àrea General, Àrea de Traumatologia i Rehabilitació i Àrea Matern-infantil) on cada dia diferents voluntaris passen per totes les habitacions per oferir als pacients ingressats i a les seves famílies un servei de lectura que es va ampliant gràcies a les generoses donacions que associacions o empreses com BMW realitzen a l’Hospital.
Una trentena de voluntaris mantenen actiu aquest servei amb el qual es pretén que l’estada del pacient i el seu entorn en Vall d’Hebrón sigui el més suportable possible.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí