24 CRISTINA CANUDAS  BEQUES LA CAIXA

L´Ametlla, 29 de març de 2013

Cristina Canudas Raurell ha rebut una beca de l’Obra Social “la Caixa” amb la qual està cursant un màster en Teatre i Arts Escèniques a la Universidad Complutense de Madrid. Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona i titulada en Arts Escèniques per l’Escola Quarta Paret de Madrid. És cofundadora de la companyia teatral Roda Fetillera, amb la qual ha dirigit diferents projectes escènics. També ha participat com a creativa en projectes audiovisuals i com a responsable de comunicació en projectes artístics a Madrid i Barcelona. La universitària de l’Ametlla del Vallès, va rebre el diploma acreditatiu de l’ajut de “la Caixa” de mans del director general de la Fundació “la Caixa”, Jaume Lanaspa

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí