Foto: Xavier Solanas

REDACCIÓ / El Teatre de Ponent oferirà aquest cap de setmana i la que ve (divendres i dissabte a les 9 del vespre i diumenge a les 6 de la tarda) una estrena ben especial que tindrà com a protagonistes els integrants del Cor Infantil Amics de la Unió que presentaran l’espectacle/concert titulat V-E-U-S! Es tracta d’un treball, remarquen els organitzadors, que combina la música amb una posada en escena teatral i la interacció amb el públic.

V-E-U-S! és la nova producció del Cor Infantil Amics de la Unió, un concert que no només es veu i s’escolta sinó que es palpa, es respira i es viu. Un concert cinèstic on música i teatre s’uneixen en una posada en escena única, gràcies a la qual l’espectador se sentirà integrat dins la música, com si fos membre del cor. Això serà possible mercès a l’escenificació especial que es farà per tal que tots els integrants del cor puguin oferir el seu potencial en un marc no massa gran amb l’espectador a tocar.

Tots aquests aspectes són remarcats pels organitzadors: “A part de la rigorosa preparació musical per a la qual ja estem acostumats, el cor ha dut a terme també un treball escènic amb la directora Marta G. Otín, que ja ha dirigit anteriorment projectes del Cor Infantil Amics de la Unió on es combinaven música i teatre”.

Més enllà d’aquestes qüestions, cal remarcar que la diferència d’aquest espectacle pel que fa a d’altres que s’havien produït anteriorment és que aquí no hi ha una narració lineal com passava a Hansel i Gretel o El viatge terrífic del Patufet, sinó que a partir de les cançons diverses que conformen el repertori del cor s’ha creat una escenificació per a intensificar l’experiència del públic a través del moviment, de les llums o del vestuari.

Aquest espectacle que es presentarà en cinc funcions obertes al públic al Teatre de Ponent de Granollers, també es representarà en col·laboració amb l’Associació Cultural de Granollers en diverses sessions escolars, ja que V-E-U-S! té un marcat caràcter didàctic i pretén acostar el públic de totes les edats  al món del cant coral. El director del Cor Infantil Amics de la Unió que al llarg de la seva trajectòria ha aconseguit un gran reconeixement, és Josep Vila Jover.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí