Foto: Xavier Solanas

REDACCIÓ / Concert vibrant, emotiu, singular, especial, personal… Aquestes eren algunes de les reflexions que feien moltes de les persones que el dissabte passat, dia 3 de novembre, van decidir anar a sentir el concert que oferien Els Geiser, una formació genuïnament granollerina, que tornava als escenaris després de la seva reaparició l’any passat al Casino de Granollers.

El Teatre de Granollers oferia un bon aspecte general (van assistir unes 450 persones)  i el desig, per part dels músics, d’oferir una actuació bona davant d’un públic que conexien bé d’aquells anys 70….

Uns anyets després… Els Geiser van demostrar que ‘el que tuvo retuvo’ i van fer una gran actuació tot presentant aquelles versions de cançons que tant èxit els havien donat. Com en els millors temps, Josep Lizarte, Manel Gutiérrez, Vicenç Balsa, Josep Sabé, Josep Gutinell, Tabi i Josep Farré, van volar per l’escenari, tot aconseguint connectar amb un públic entusiasta i entregat des del primer moment.

Un entusiasme general que va saber transmetre igualment en Santi Carulla dels Mustang, que va fer uns duets amb Lizarte que van agradar molt.  Sens dubte, un concert que va deixar un bon regust de boca i que demostra el potencial musical que ha tingut Granollers.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí