REDACCIÓ

El Teatre Auditori de Granollers ja ha donat a conèixer la seva programació per als propers mesos d’octubre, novembre, desembre i gener. Una programació que es presentarà al públic aquest mateix dissabte a les 6 de la tarda, davant del Museu de Granollers, i que dimecres passat es va donar a conèixer a la premsa. Ho van fer entre d’altres el director del recinte, Carles Ribell, l’alcalde, Josep Mayoral, i la regidora de Cultura, Alba Barnusell. Es tracta d’una cartellera que un any més combina grans noms del panorama artístic nacional amb propostes de la comarca.

El tret de sortida el donarà el 6 d’octubre el Mag Lari amb l’espectacle “Splenda”. Un muntatge on el popular il·lusionista farà les delícies de petits i grans amb els seus nous trucs de màgia. El mateix mes d’octubre comptarà també amb la presència del llegendari Dúo Dinámico i el seu mig segle d’èxits pop sense data de caducitat. El concert tindrà lloc el dia 19. Una setmana més tard, els joves directors Norbert Martínez i David Selvas presentaran la seva adaptació de l’obra “L’habitació blava”, de David Hare, amb un repartiment que inclou a Nao Albet, conegut entre d’altres pel seu paper a la sèrie televisiva Ventdelplà. La Cobla Sant Jordi, el Cor de Cambra de Granollers i el Cor de Cambra de la Diputació de Girona interpretaran, el dia 21, un repertori per a cor i cobla sota la direcció de Tomàs Grau. El pianista Adolf Pla i les sopranos Montserrat Caballé i Montserrat Martí completen la programació d’octubre.

De cara a la resta de la temporada, el Teatre Auditori comptarà amb propostes com l’adaptació teatral d’”Incendis”, de Wajdi Mouawad, a càrrec d’Oriol Broggi, l’espectacle “La música de l’aigua”, en què l’Orquestra de Cambra de Granollers interpretarà composicions de Telemann, Händel i Montsalvatge, o un concert de Russian Red, pseudònim de la cantautora Lourdes Hernández i nom de referència del folk-pop i la música indie a nivell estatal. Un dels moments més emotius tindrà lloc quan la Coral Polifònica, el Cor de Cambra de Granollers i el Cor Mixt Amics de la Unió retin homenatge a Carles Riera amb el concert “Mozart al cor”.

Altres noms importants d’aquesta nova cartellera són el Ballet de Moscou, que portarà a escena “El trencanous”, la companyia El Tricicle, que portarà a Granollers el seu nou espectacle “Forever Young”, o el grup mallorquí de pop independent Antònia Font, que després d’una trajectòria llargament aclamada per crítica i públic presenta el seu darrer treball discogràfic. Les entrades per a tots els espectacles, així com els abonaments de temporada, es podran adquirir a partir de dimecres que ve a través de la pàgina web del Teatre Auditori o a les pròpies taquilles del recinte.

 

APROPA CULTURA

 

Com a novetat d’enguany, destaca el programa Apropa Cultura, que té com a objectiu fer arribar la cultura als centres socials que treballen amb persones amb risc d’exclusió social. Col·lectius com les persones amb discapacitat, immigrants o aturats de llarga durada podran beneficiar-se d’aquesta manera de preus especials per accedir a diversos espectacles. Aquest programa, va apuntar Mayoral, “reflexa la voluntat del Teatre Auditori d’arribar a tothom i ser un equipament al servei de la ciutat”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí