Aquest divendres 28 d’abril, Barberà En Comú Podem ha presentat el seu programa electoral per les eleccions municipals del 28 de maig.

L’acte es va celebrar a la Biblioteca Esteve Paluzie, i va ser presentat per Antonio Lobo, que va ser el primer alcalde de la democràcia amb el PSUC.

Antonio Lobo va destacar el «compromís amb la ciutadania que significa la presentació de les propostes» i «la importància d’una candidatura que suma les forces d’esquerres de la ciutat».

Vanessa Navarro, candidata número 3 de la candidatura, va destacar en la introducció del programa la importància de la política municipal per la vida de les persones. La política municipal és la més propera, és la política arrelada que fa ciutat. Vanessa va destacar el compromís social i el coneixement de la ciutat de les persones que conformen la candidatura.

Finalment, David Clara, candidat a l’alcaldia per Barberà en Comú Podem va presentar les propostes del programa electoral.

El cap de llista va explicar que el programa s’ha elaborat en un procés que va començar fa dos anys amb unes jornades participatives a la ciutat i en un procés de diàleg amb veïnes i entitats de la ciutat. La «Gestió directa des de empreses publiques com el servei de neteja, recuperar l’edifici municipal de Ronda Santa Maria per la gent gran, Habitatge, recuperar la ginecologia als centres d’atenció primària, són algunes de les propostes destacades en la presentació.

L’acte es va tancar amb la participació de les persones i entitats assistents i amb el compromís de la candidatura de «treballar en l’ajuntament per la inversió en tots els barris, i portar a la institució les necessitats de la gent jove, fer polítiques feministes i potenciar l’educació pública i la cultura».