Franquesines i Franquesins!

Hem constituït «Sumem Per Les Franqueses» la nova plataforma de participació ciutadana que es vol desmarcar de l’actual política, clàssica, bipartidista, opaca, excloent i
Endarrerida.

“Sumem per Les Franqueses”, aquest és el nom amb el que ens presentem veïnes i veïns, el moviment que vol regenerar la vida política del municipi.

L’objectiu de la plataforma és seguir l’exemple dels països nòrdics i instaurar la democràcia plena, amb processos de participació ciutadana tant a peu de carrer com amb ajuda tecnològica.

El projecte que estem portant a terme va néixer fa mesos, té una clara intenció disruptiva per canviar el funcionament de les institucions públiques, i el volem fer possible gràcies a la vostra confiança, perquè estimem el nostre municipi, la seva gent, les seves entitats.

Ha arribat l’hora de fer realitat un canvi necessari per iniciar una etapa que s’adeqüi al futur més immediat.

Volem impulsar la vinculació de la plataforma amb les veïnes i veïns al màxim nivell per poder atendre les seves necessitats, acabant amb l’opacitat de les institucions públiques pagades
amb diners de tots els contribuents.

La direcció d’aquesta plataforma és a càrrec de Dolors Amaro, actual regidora de l’oposició a l’Ajuntament, amb l’ajuda del seu equip gestor format per David Leiva, Javier Liria, Àlex Carreras i Ángela Carrasco.

Ens preocupa la falta de vivenda social, el creixement urbanístic excessiu, la manca de neteja dels carrers, el canvi climàtic, la inseguretat ciutadana, el preocupant nivell d’endeutament de l’Ajuntament, l’augment constant de les taxes municipals, la situació dels joves sense feina i els
nou vinguts, la falta de transparència en la gestió del nostre govern, la manca de bancs en alguns dels nostres barris, i tantes i tantes altres coses que necessitaríem tota la plana per a Encabir-les.

Confiem en que el proper mes de maig podrem sumar un bon nombre de ciutadanes i ciutadans de Les Franqueses que comparteixen aquestes preocupacions i que, tots junts, aconseguirem, per fi, un govern del poble per al poble.

Si ets de Bellavista, Corró d’Amunt, Corró d’Avall, Llerona o Marata:

Suma-t’hi a Sumem per Les Franqueses!