El passat dissabte 6 de març va tenir lloc a la localitat de Sant Celoni el campionat de Catalunya sènior de karate, on 7 competidors del club Karate Nokachi, molts d’ells debutants a la categoria, van tornar a demostrar l’alt nivell del club franquesí.
També destacar el magnífic treball realitzat per Omar Jebli a la categoria kumite -67Kg i Alba Company a la categoria kata femení, els quals van obtenir un meritori 4rt lloc.

Van obtenir ors Ainoa Astorga (Kumite femení – 55Kg), Izan Sevillano (Kumite masculí -60Kg) i Alfredo Domínguez (Kumite masculí -75Kg i Kumite masculí Open).
Van obtenir medalles d’argent Alba Company (Kumite femení -55Kg) i Noelia Balaguer (Kumite femení -61Kg i Kumite femení Open). I finalment va ser bronze Ainoa Astorga (Kata femení), Izan Sevillano (Kata masculí) i Yanko Marcano (Kumite masculí – 67Kg i Kumite masculí Open)

Ara als esportistes del Club Nokachi els toca la preparació, dirigits per Montse Marín i Agustín Núñez, pel campionat d’Espanya, que es durà a terme els dies 26,27,28 de Març a la localitat de Leganés (Madrid)