Agustí Pericas, del Club Natació Terrassa, i Cecilia Jiménez, del Club Natació Les Franqueses, han estat els Millors Esportistes amateurs, segons el que s’ha conegut durant la 24a edició de la Nit de l’Esport, celebrada el passat divendres a l’Hotel Ciutat de Granollers. La gala d’enguany ha comptat amb un total de 90 nominats i nominades i amb gairebé quatre-cents cinquanta assistents, en un acte organitzat pel Patronat Municipal d’Esports amb el suport de clubs esportius.

Pol Guillén (Club Atletisme Canovelles) i Vinyet Domènech (CN Les Franqueses), en categoria promoció, i Gerard Domingo (Club Balonmano Granollers) i Claudia Julià (CN Granollers), en formació, també han estat guardonats com a Millors Esportistes. Pel que fa al premi al Millor Entrenador, se l’ha endut Carla Pey (Club Patinatge Artístic LF).

Enguany, l’equip Infantil A del CF Les Franqueses i l’Aleví del CN Les Franqueses, han estat guardonats amb el premi al Millor Equip masculí i femení, respectivament, de la temporada.

La gala ha servit per homenatjar els millors esportistes de les Franqueses, però també per fer un reconeixement públic als clubs, entitats, equips i  persones que han tingut una tasca rellevant durant el 2019. 

En el decurs de la gala, s’ha reconegut la tasca i la dedicació de Rafael García del Club Futbol Bellavista Milán i de José Gallardo del Club Petanca Bellavista.

El Club Tir amb Arc Les Franqueses i l’Alberto Barquero han rebut un reconeixement pel projecte “Fletxes per l’esperança” i la dedicació i foment del tir amb arc a les Franqueses del Valles.

El Club Bàsquet les Franqueses ha estat reconegut pel projecte d’integració en l’esport de persones amb discapacitat, contribuint així a millorar les seves aptituds socials, interaccions personals, amistat, autoestima, autonomia i desenvolupament motriu, entre d’altres a través de la pràctica del bàsquet.

En aquest sentit, també ha rebut el reconeixement l’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses pel projecte d’integració en l’esport de persones amb discapacitat, a través de la pràctica de l’handbol.

També s’ha felicitat al CF Les Franqueses pel seu 75è aniversari, a l’AEH Les Franqueses pels 60 anys d’handbol al municipi i a l’A.E. Ramassà pel seu projecte solidari.