Aquest dijous ha mort Maria Núria Claveria, exregidora de l’Ajuntament de les Franqueses. Claveria va ser regidora entre els anys 2003 i 2015. Primer per CiU i posteriorment per Convergència per Les Franqueses. Al llarg dels anys va ocupar diferents responsabilitats.

2003-2007
El 25 de maig de 2003 es van celebrar eleccions municipals. Es va presentar a les llistes de CIU i va ser escollida regidora. Va prometre el càrrec com a regidora electa pel partit polític Convergència i Unió en el ple de constitució de la corporació, celebrat el dia 16 de juny de 2003. En la legislatura de 2003-2007 va ser regidora d’Hisenda.

2007-2011
El 27 de maig de 2007 es van celebrar eleccions municipals. Es va presentar a les llistes de CIU i va ser escollida regidora. Va prometre el càrrec com a regidora electa pel partit polític Convergència i Unió en el ple de constitució de la corporació, celebrat el dia 16 de juny de 2007. Va exercir la direcció política de l’àrea d’Educació i Joventut. Per Decret de l’alcalde de data 9 de juliol de 2007, va ser nomenada presidenta del Consell del Poble de Llerona. Per acord de Ple de 5 de juliol de 2007, va ser nomenada vicepresidenta del Patronat Municipal de Cultura i Educació. També va formar part d’altres comissions (comissió especial de comptes, Consell Escolar Municipal, Consell Escolar de Centres, Consell Escolar de l’Escola de Música, Consell Assessor de Joventut). Va exercir aquests càrrecs fins el 26 de març de 2008, data en que es produí la moció de censura que va dur a Esteve Ribalta Sanchez, del PSC, com a alcalde. Ella va continuar com a regidora de CIU.

2011-2015
Va concórrer a les eleccions municipals celebrades el dia 22 de maig de 2011 pel partit polític Convergència per les Franqueses (CPF). Va prometre el càrrec de regidora en el Ple de constitució celebrat el dia 11 de juny de 2011. Va estar com a regidora en la oposició fins finalitzar la legislatura el 2015.