El passat 6 d’octubre es va disputar el campionat de Catalunya de karate en les modalitats de katas i kumite a e Montmeló. Es una competició organitzada per la federació catalana de karate i D.A. que dona accés a participar al campionat d’ Espanya que es celebrarà els dies 24 i 25 de novembre a Ponferrada (LEÓN).

Una vegada més els membres del club Karate Nokachi de Les Franqueses del Vallés van demostrar un altíssim nivell competitiu obtenint 23 podis.(8 ors,5 plates i 10 bronzes) que els van deixar en el més alt del ranking català. Van desplaçar-se un total de 17 competidors dirigits per Agustín Núñez i Montse Marín, dels quals cal destacar els doblets d’Izan i Xavi Sevillano, Andrea i Ainoa Astorga, Rafael Migueles, Erika Ortega, Noelia Balaguer, Iona Lobato i Alex Bermejo.

Els podis van ser: En la modalitat de Katas (formes).

Or: Xavier Sevillano. Plata: Iona Lobato i Bronzes: Ainoa i Andrea Astorga, Noelia Balaguer, Rafael Migueles, Izan Sevillano, Erika Ortega i Alex Bermejo.

En le modalitat de Kumite (combat):

Ors: Ainoa i Andrea Astorga, Noelia Balaguer, Iona Lobato, Xavier e Izan Sevillano i Elena De Sande. Plates: Javier Martin, Erika Ortega, Andrea Fernández i Alex Bermejo. Bronzes: Rafael Migueles, Aldredo Dominguez i Aaron Raya.

Yeray Sanchez i Joel Carvalho es van quedar a les portes de les medalles. També fem menció a Iker Esteban pel seu bon treball tot i estar lesionat.