El passat cap de setmana 14 i 15 d’abril de 2018 es van celebrar els XL Campionats d’Espanya de Karate Infantil en la ciutat de Benidorm. El club franquesí Karate Nokachi comptava amb 12 competidors representant a la federació catalana de Karate.

Durant la jornada matinal del dissabte es va dur a terme la modalitat de Kata on van participar Nagore Núñez, Alex Almendros, Iria Esteban i Besay Grediaga. Tots quatre van competir a un alt nivell, però sense lluitar per les medalles.

A la tarda, Besay Grediga va disputar la final de bronze en la categoria de Kumite Juvenil Masculí -48kg on va caure amb el competidor balear per un ajustat 1-0. D’altra banda, Iria Esteban es va proclamar per tercer cop Campiona d’Espanya a la categoria de Kumite Juvenil Femení -52kg.

A la jornada del diumenge, es vas disputar les categories de Kumite aleví i infantil. Iris Montejano va perdre per obtenir el bronze a la categoria Kumite aleví -32kg. En canvi, Nagore Núñez es va proclamar tercera d’Espanya a la mateixa categoria. Finalment, Alex Almendros va fer-se amb la medalla de bronze a Kumite infantil masculí -40kg.

També, cal destacar l’actuació de Victor Palacios, Arnau Fernandez, Gerard Serrano, Laura Martínez, Miquel Azor, Alex Morales i David Morales.

Tant Montse Marín com Agustín Núñez estan molt contents del treball realitzat per els seus alumnes i ara es concentren en la propera cita, el campionat d’Espanya de clubs.