Els més joves del club van assolir un gran resultat

Comencem amb el desplaçament a terres càntabres (Torrelavega) a la Liga Nacional Infantil de Karate el passat 17 de febrer amb 5 components del Club Karate Nokachi Les Franqueses (Iria Esteban, Miquel Azor, Víctor Palacios, Alex Almendros i Besay Grediaga) tots ells van realitzar una gran actuació guanyat la gran majoria dels seus enfrontaments. Cal destacar les medalles de bronze d’Iria Esteban a Kumite Juvenil Femení i de Miquel Azor a Kata Juvenil Maculí.

Seguidament, el 23 de febrer es va celebrar la Nit de l’Esport de Les Franqueses del Vallès on 2 components del club van ser finalistes i un d’ells, Xavi Sevillano va ser guardonat com a millor esportista promoció masculí de l’any 2017. També, els entrenadors del Club franquesí, Montse Marin i Agustín Núñez van ser finalistes, a l’hora que Isabel Palacios va rebre un premí per el reconeixement de foment i difusió de l’esport de la localitat a tot l’Estat.

Finalment, el passat dissabte 24 de febrer es va dur a terme a la localitat de Lloret de Mar el campionat de Catalunya Infantil organitzat per la Federació Catalana de Karate valedor per el Campionat d’Espanya de Karate que es celebrarà a Benidorm el proper mes d’abril on 20 competidors van assistir-hi. Els resultats obtinguts van ser els següents:

CAMPIONS:

 • Iria Esteban en la modalitat de Kumite Juvenil Femení
 • Nagore Núñez en la modalitat de Kumite Aleví Femení
 • Alex Morales en la modalitat de Kumite Infantil Masculí
 • Diana Stanciu en la modalitat de Kumite Aleví Femení
 • Gerard Serrano en la modalitat de Kumite Aleví Masculí
 • Cloe Montejano en la modalitat de Kata Benjamí Femení

SUBCAMPIONS:

 • Besay Grediaga en la modalitat de Kata i Kumite Juvenil Masculí
 • Iris Montejano en la modalitat de Kumite Aleví Femení
 • Alex Almendros en la modalitat de Kumite Infantil Masculí
 • David Morales en la modalitat de Kumite Juvenil Masculí
 • Izan Virola en la modalitat de Kumite Aleví Masculí

TERCERS CLASSIFICATS:

 • Iria Esteban en la modalitat de Kata Juvenil Femení
 • Nagore Núñez en la modalitat Kata Aleví Femení
 • Alex Almendros en la modalitat Kata Infantil Maculí
 • Arnau Fernández en la modalitat Kumite Infantil Maculí
 • Lauri Martin en la modalitat Kumite Juvenil Femení
 • Irene Martínez en la modalitat Kumite Juvenil Femení
 • Gabriel García en la modalitat Kumite Juvenil Masculí
 • Miquel Azor en la modalitat Kumite Juvenil Masculí
 • Victor Palacios en la modalitat Kumite Infantil Maculí