cesarEl terme prevaricació significa que alguna persona dicta una resolució arbitrària en un assumpte administratiu o judicial, sabent que aquesta resolució és injusta, per la qual cosa incompleix els deures del funcionariat. Bé, només 20 dies abans de deixar el seu càrrec com a cap del PSC de La Roca del Vallès, el senyor Miquel Estapé i quasi tots els regidors del seu grup van interposar una demanda per prevaricació a l’alcalde Rafael Ros. El motiu era que, l’any 2007, es van tenir que demanar 1.4 milions d’euros per poder acabar el Pavelló Nou i que va signar el document de recepció.

Anem per parts. El nou Pavelló de La Roca del Vallès va ser una obra iniciada durant el govern del PSC. La realització del mateix hom la posa en dubte doncs amb els anys un es dona compte que es podien fer molt millor les coses. Des d’un principi es van tenir que invertir 1,4 milions d’euros per poder finalitzar l’obra. Aquest sobre cost correspon a una sèrie de modificacions no contemplades en el projecte inicial. Per culpa d’aquest sobre cost l’any 2012 l’Ajuntament va entrar en un Pla d’ajust, del que gràcies a una bona praxis de l’actual equip de govern varem sortir l’any 2014.[useful_banner_manager_banner_rotation banners=2,3 interval=30 width=468 height=60 orderby=rand]

En cap moment va haver prevaricació, només ganes de treballar i fer les coses ben fetes. No es pot dir el mateix pel que fa al PSC de La Roca del Vallès. No només va iniciar una construcció faraònica que costarà al municipi quasi 14 milions d’euros, sinó que des del començament estava mal dissenyat. I, com que no estaven contents amb la manera de portar les coses -perquè no tenen res a dir del treball portat a terme per l’equip de govern- engeguen el ventilador i tiren merda a tot arreu.

El senyor Miquel Estapé i tots aquells que van signar el document s’han equivocat. L’actuació del senyor Estape em recorda aquella frase: “morir por morir, morir matando”. A vint dies de la seva renuncia i retirada de la política va voler dinamitar el seu partit i enfonsar-lo. Els que han fet es molt greu. La veritat es que així no es fa política. No es treballa així en un municipi. La seva praxis es molt negativa i han perdut la confiança de tothom.

Tinc molt clar que no rectificaran. No ho fan mai. El PSC de La Roca del Vallès ha perdut el nord. Si volen formar part d’un equip de govern o d’un consistori a les properes eleccions municipals, el primer que han de fer es canviar el seu full de ruta. Alguns no ens en refiem d’ells. Sempre hi ha aquell pensament: “quina serà la propera”. El que no hi es ha dinamitat el partit. Els que queden han actuat amb males maneres. El futur es molt negre. Carregar les culpes a un tercer ja no te cabuda a l’actual món polític municipal. S’ho tenen que fer mirar perquè, de no fer-ho, no tornaran a tenir la confiança de molts. Només, a dir d’avui, els hi queda la dimissió i començar un altres de nou.

César Alcalá

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí