cartaslLa missió del Govern d’Espanya, donada la gravetat del moment, consisteix a prendre decisions que, pel bé de tots els espanyols, resolguin els conflictes que amenacen l’ordre institucional i la convivència. És veritat que el cansament, la frustració i la sensació d’orfandat, pel cas de Catalunya algunes postures rupturistes, conviden a molts a exigir al Govern de Mariano Rajoy una contundència que de vegades té més de destrucció del contrari que d’exercici raonable del poder. D’altres, sense valorar les conseqüències, semblen estar reclamant l’explosió del sistema. Uns i altres obliden que en situacions dures com aquesta són precisament les institucions les que garanteixen l’estabilitat i el mínim de continuïtat necessària. No té sentit jugar a deslegitimar el Govern d’Espanya amb proclames catastrofistes que pretenen fer creure a la ciutadania que el nostre és un Estat fallit. Certament, necessitem un orfebre, no un cirurgià de ferro.

José Morales Martín

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí