ugt-molletL’ajuntament de Mollet del Vallès va presentar aquesta setmana els pressupostos 2015 als representants dels treballadors del consistori.

La UGT vol manifestar que aquests pressupostos  que ha realitzat el Govern municipal, l’únic que fa és  consolidar les congelacions, pèrdues de poder adquisitiu  i retallades de drets que pateixen els treballadors des de fa uns anys.

L’endeutament que pateix Mollet  ha provocat que la plantilla de l’ajuntament i d’altres empreses municipals es vegi greument afectada envers la qualitat dels serveis que tant promou aquest Govern municipal.

Plantilles com la de la policia municipal o les brigades d’obra i jardineria amb una mitja d’edat entorn als 48 anys i sense reposicions d’efectius, cada cop tenen més difícil donar un servei adequat al poble.

Darrerament el Govern municipal ha entrat en una dinàmica de desinformació i poc diàleg amb els treballadors i els seus representants , la qual cosa  ha provocat un clima dins del consistori que no ajuda a afrontar el futur dels serveis públics amb la qualitat que es mereix el poble.

Per tot això, la UGT convidarà als treballadors del consistori a rebutjar públicament els pressupostos que presentarà l’ajuntament al proper ple municipal del 15 de desembre.

David Mesas, President de la junta de personal.

Secció Sindical de la UGT a l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí