pscEls i les socialistes de Mollet valorem el procés participatiu soberanista del 9N amb normalitat, i estem satisfets que no hi va haver cap incidència als carrers i centres de la ciutat.

Políticament, fem una doble anàlisi.

  • Primer, hi destaquem que el 80% del cens electoral no va participar i menys del 18% és independentista a la nostra ciutat.  Aquestes dades avalen, en bona part els posicionaments socialistes d’un federalisme renovador amb una Catalunya dins i a la vanguarda d’Espanya, i d’un treball realment democràtic per una consulta legal i acordada pel conjunt polític i social.
  • Segon, a partir d’avui esperem que el president Mas de la Generalitat de Catalunya, es comenci a ocupar dels problemes reals i diaris de les persones, segur que amb la col·laboració oferta dels i de les socialistes: en el reconeixement i pagament del deute als municipis, com els 9  milions d’euros a Mollet; impulsar solucions per combatre l’atur; recuperar les retalles en el sistema de salut; incrementar les inversions en la xarxa de centres d’educació dels nostres infants i les condicions del proferssorat; aprovar les ajudes socials com la factura energètica de famílies amb risc i recuperar les ajudes per a persones dependents, …. per orientar Catalunya cap a una major igualtat, redistribució i justícia social. Respecte al Govern d’Espanya, els socialistes creiem que a banda de fer una nova crida per a que es seguin a negociar amb el Govern català,per resoldre l’encaix de Catalunya a Espanya a partir de l’Estatut de Catalunya votat pels catalans al 2006; només ens resta fer un treball per un canvi democràtic a unes eleccions generals i articular una nova majoria de progrès entorn els socialistes per combatre la crisi econòmica des de les necessitats i oportunitats de les clases treballadores.

 

Socialistes de Mollet-PSC

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí