28 sant celoni

Sant Celoni, 23 de març de 2013

La Sala Petita del Teatre Ateneu de Sant Celoni acollirà aquest dissabte, dia 23, un concert on els grups finalistes del Sant Celoni Sona! mostraran els seus directes per tal que el jurat pugui seleccionar un sol grup com a guanyador. El premi del concurs consisteix en l’enregistrament, masterització i edició d’un EP, 5 temes, en un estudi de gravació professional. Els quatre grups finalistes del Sant Celoni Sona!  del Concurs 2013 son: Último aplauso (rap, de Sant Esteve de Palautordera), A Destiempo (rock, de Santa Maria de Palautordera), Els Sulfitos (pop, rock, de Sant Celoni) i Bellaway (rock, pop, de Riells i Viabrea). El Sant Celoni Sona! és un concurs que organitza anualment l’Ajuntament de Sant Celoni per promoure els grups de música amateurs o semiprofessionals del Baix Montseny.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí