Premi de l´Aigua

Granollers, 20 de març de 2013

L’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua (ACAA) ha atorgat al Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs un dels Premis de l’Aigua 2013 en reconeixement a la gran tasca duta a terme per aquest organisme des de la seva fundació, l’any 1988.L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc aquest dimarts, dia 19, al vespre, a la seu del Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya, ubicada a Barcelona. Com cada any, aquest acte es fa coincidir al voltant del Dia Mundial de l’Aigua, que se celebra el 22 de març.

El president del Consorci, Sergi Mingote, va ser l’encarregat de recollir el diploma de mans del delegat de l’ACAA a Tarragona, Joan Manuel Sánchez. Mingote va voler dedicar el reconeixement a “totes aquelles persones i institucions que han treballat i col·laborat en aquesta tasca i han fet possible la recuperació fluvial de la Conca del Besòs”. Els Premis de l’Aigua, que enguany han arribat a la seva 14a edició, van néixer l’any 2000 amb la voluntat de guardonar les iniciatives dutes a terme dins l’àmbit de l’aigua a Catalunya, així com les trajectòries professionals i empresarials, relacionades amb les finalitats de l’ACAA.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí