Foto: Xavier Solanas

REDACCIÓ / El Palau d’Esports de Granollers acollí els tres passats dies (5, 6 i 7) la nombrosa comitiva de l’Amma, la reconeguda Mahatma de l’Índia que, per tercer any consecutiu, ha fet estada a Granollers amb motiu de la gira europea que està realitzant en aquests moments: Berlín, Winterthur, Munich, París, Londres, Milà, Dublín… Des del primer moment (dilluns al matí) la gent acudí massivament a la cita amb una trobada que ofereix ben diverses coses: des de les abraçades d’aquesta reconeguda líder espiritual, fins a productes relacionats amb la salut, la sana alimentació… Tot un exèrcit de persones que es desplacen en camions, caravanes… i que han ocupat durant els tres dies els diversos espais del Palau d’Esports, tot dins d’un ordre tranquil i acollidor que començava a fora de l’equipament i es traslladava a dins amb unes graderies amb gent decidida a veure i escoltar les coses que allà passaven.

I el que va passar com l’any passat i com fa dos, va ser que l’Amma es va entregar a una causa amb molts seguidors, persones que volen reconfortar-se –això diuen la majoria- amb les seves abraçades, missió a la qual dedica unes quantes hores del dia i de la nit si arriba el cas. També hi havia moments per a la reflexió col·lectiva a partir dels seus missatges i els testimonis de moltes persones que segueixen el seu exemple i tenen en compte els seus missatges.

Al Palau d’Esports hi havia gent de tot arreu: de la comarca, de Catalunya, Espanya… I és que hi ha persones que la segueixen allà on va convençuts que les abraçades de l’Amma els ajuden per sentir-se millor, ser millor persones… Durant els tres dies de la trobada, els assistents es van poder assabentar igualment de les activitats humanitàries que fa per tot el món i que tenen com a objectiu principal, la protecció i auxili dels més desfavorits.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí