Foto: Xavier Solanas

Granollers. Com cada any, els teatres de Granollers han organitzat una programació especial per la Festa Major. Per a aquest any, el Teatre Auditori ha programat uns quants espectacles que presenten singularitats especials adreçats a un públic molt ampli. I pel que fa al Teatre Ponent… cal destacar la presentació per part del monologuista Dani Pérez de l’espectacle Dani Pérez en directo 2.0.

REDACCIÓ

DIJOUS 30, TEATRE AUDITORI: ANTHONY BLAKE. La sessió d’espectacles la inaugurarà el gran Anthony Blake, aquest dijous, 30 d’agost a les 22.30 h. El famós il·lusionista visitarà Granollers amb una de les seves últimes funcions anomenada «La magia de la mente» que deixarà, diuen els organitzadors, a tot el públic bocabadat. Blake ha realitzat espectacles en diferents espais, escenaris, mitjans tècnics, i sempre ha deixat atordit al seu públic. El seu poder de captar els pensaments de l’espectador i manipular-los, li fan creure al públic veure coses que són fruit de la seva pròpia imaginació. Una experiència extraordinàriament sorprenent. Preu: 21 euros.

 DIVENDRES 31: “VIOLINES Y TROMPETAS”. Un dia més tard, el divendres, 31 d’agost a les 22.30 h, el Teatre Auditori acollirà una vegada més al reeixit Joan Pera, aquest cop amb la comèdia Violines y Trompetas i al costat de Lloll Bertran, Lluís Rañé i Anna Gras.  Aquesta funció relata les vivències de tres músics mediocres de cambra, que a més de la seva professió comparteixen també els seus objectius amorosos. L’obra tracta temes universals del món del teatre com són el sexe, les passions, la frustració, els desitjos reprimits… El fil conductor de l’obra és l’assaig de El Trio de l’Arxiduc, de Beethoven.

DISSABTE 1, FAEMINO Y CANSADO. Finalment, el dissabte, 1 de setembre a les 22.30 hores i tancant el programa de la Festa Major al Teatre Auditori, els humoristes Faemino y Cansado faran riure des d’una entonació molt peculiar amb l’obra «Parecido pero no es lo mismo«. Amb 23 anys de carrera, la parella de comediants tornen a escena amb l’obra «Parecido pero no es lo mismo«. Aquesta obra se situa en la solitud de les muntanyes de Sòria i tracta sobre la reflexió punk i after-punk, qüestionant constantment què és políticament correcte. Preu: 25 euros.

DISSABTE, 1 I DIUMENGE, 2. LUISA FERNANDA, EL NOU ESPECTACLE DE L’AULA LÍRICA DE GRANOLLERS. El Centre Cultural de Granollers també s’afegeix a la programació de la Festa Major amb un espectacle que clourà la programació de les festes: la sarsuela Luisa Fernanda. Es tracta d’una comèdia lírica que representa la Catalunya de l’any 1932 Amb la Direcció Musical i Escena d’Anibal Gil, l’espectacle tindrà lloc al Centre Cultural de Granollers els dies 1 i 2 de setembre. Preu: 18 euros.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí