Foto: RdV

PACO MONJA

Agraïment a la família de Santi Santamaria, als organitzadors, als cuiners, als representants polítics, als assistents, a tota la gent que creu i col·labora amb el projecte d’El Xiprer… Mercè Riera, ànima d’El Xiprer de Granollers, va voler agrair molt especialment l’organització del sopar solidari homenatge a Santi Santamaria a totes les persones que d’una o altra manera van fer realitat el projecte, que es va dur a terme la nit de dilluns passat a l’Hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet de Llobregat en una vetllada molt especial que comptà amb l’assistència d’unes 850 persones, entre les quals el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. Va ser una nit especialment gastronòmica (amb un excel·lent sopar) i també social i solidària, ja que tothom tenia ben present on anirian els diners recaptats: al Xiprer de Granollers, ben conegut per la seva tasca social al llarg de tot l’any.

El resum de la vetllada solidària deixarà al compte de resultats d’El Xiprer més de 14.000 euros, una xifra més que significativa que servirà per ajudar aquesta entitat de Càritas en uns moments especialment difícils, aspectes aquests que va recordar la Mercè Riera quan enumerà davant d’un emocionat públic tots els serveis que ofereixen. El sopar va estar elaborat pels xefs Estrella Michelin, Xavier Pellicer, Ismael Alegria i Òscar Velasco dels restaurants Can Fabes, Evo i Santceloni. La trobada era organitzada per Santi Santamaria Fundació, i la Fundació DKV Integralia.

Totes aquestes entitats, juntament amb la seva família, amics i els equips del restaurant Can Fabes, Evo i Santceloni, van ser les impulsores d’aquest sopar solidari amb que van voler donar les gràcies al prestigiós i reconegut xef per la col·laboració i compromís que va mantenir amb les causes socials al llarg de tota la vida, entre les quals El Xiprer, que coneixia, havia visitat en més d’una ocasió…

Entre les entitats que van participar a l’homenatge destaquen la Fundació Vicente Ferrer, Càritas, Grup Cooperatiu TEB, Fundació Esclerosi Múltiple, Camins ONG, Fundació DKV Integralia, Casa dels Infants del Raval, Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí i la Fundació Step by Step.

En el decurs del sopar, ple de moments emotius, Regina Santamaria, filla d’en Santi, va anunciar la creació de la Santi Santamaria Fundació, una entitat que tindrà com a a objectiu continuar amb la tasca social i altruista que va impulsar al llarg de la seva vida. Regina va dir al respecte: “Tots aquells valors no es poden perdre. La feina ben feta ha de seguir endavant. No volem perdre l’empenta que ell donava a tothom”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí