Foto: Xavier Solanas

PACO MONJA

—Hotel Restaurant Can Cuch, Montseny…: Què s’amaga darrera d’aquesta porta secreta…

—Un establiment molt especial que ofereix la possibilitat de relaxar-se totalment en un gran espai natural, gaudir de la natura, de la tranquil·litat, del silenci… i de la bona cuina.

—Ens trobem a 800 metres dins del Parc del Montseny.

—Amb un entorn extraordinari i unes vistes meravelloses. Els dies clars des d’aquest enclavament es poden veure les Illes Balears. Ès fantàstic! Jo no m’ho creia fins que ho vaig veure!

—Vengui’m aquest hotel restaurant.

—És una masia amb un encant especial on es poden fer moltes activitats o no fer res. Es pot gaudir del silenci, que aquí se sent perfectament, i que avui dia és tan difícil de trobar, i tenir accés a moltes d’altres coses que serveixen per fer-nos una mica més feliços. I, a més  a més, estem molt a prop de Barcelona.

—Gastronòmicament…

—Apostem per una cuina catalana que retorna una mica als orígens donant gran importància als productes de proximitat representats ara per la denominació KM-O tot elaborant receptes tradicionals amb les noves tendències. Una cuina per gaudir amb els 5 sentits.

—L’espai…

—Cada habitació és tot un món amb referencials ben directes a l’entorn en el qual estem enclavats i podem oferir l’habitació la Calma, el Sui… Es tracta d’un espai ideal per a parelles que volen celebrar coses especials, per a empreses que vulguin fer les convencions en un entorn de total tranquil·litat…

—Qui hi ve?

—L’experiència dels pocs mesos que portem oberts ens diu que els nostres clients procedeixen de Catalunya i algunes parts de la resta d’Espanya en el cas dels caps de setmana i constatem que comencen a venir ja clients internacionals.

—Es tracta d’una iniciativa  atrevida i arriscada, oi?

—Si les coses es fan bé i amb il·lusió poden funcionar bé fins i tot en els moments de crisi. Tenim clients que han repetit ja quatre vegades. El boca orella funciona i som conscients que els clients que gaudeixen d’aquests tipus d’establiments amb encant especial poden elegir allò que volen i el moment en què poden gaudir-ho.

—Què valoren principalment els clients?

—Hi ha moltes persones que ens feliciten per la rehabilitació que s’ha fet a la masia, molt acurada i respectuosa amb l’entorn. Nosaltres volem convertir aquest espai en un indret on tothom s’hi trobi com a casa.

—Què en diuen de la vista!

—Resten bocabadats. És tan magnífica la vista total que es veu!

—Vostè gaudeix de l’entorn cada dia.

—És una gran satisfacció. La pujadeta fins aquí es fa diferent cada jornada.

—Més enllà de descansar…

—Oferim tota mena de possibilitats. Nosaltres ho fem tot a mida. El client demana i… nosaltres li preparem. Activitats d’aventura, activitats gastronòmiques, tallers,… i de cara al bon temps tenim pensat organitzar concerts…Ara estem treballant en nous projectes; serem a la Fira de Sant Isidre de Cardedeu;

—Imagini per un moment que vostè és una clienta: com serien les seves 24 hores ideals?

—Al matí abans d’esmorzar caminaria una miqueta fins l’ermita de Sant Salvador; gaudiria d’un bon dinar; llegiria al jardinet de les habitacions; descansaria, em dedicaria a contemplar les estrelles…

 

Laia Muns i Solà (Barcelona, 11-11-1980). Responsable de Màrqueting i Relacions Públiques de l’Hotel Restaurant Can Cuch, un establiment amb encant i de quatre estrelles que resta ubicat al cor del Parc del Montseny al municipi de Cànoves. Una proposta singular i especial que ofereix, entre d’altres moltes coses, “una privacitat i exclusivitat en plena natura en una masia catalana anterior al segle X restaurada i rehabilitada que ofereix els serveis d’un hotel amb encant i d’un restaurant gastronòmic”. Es tracta d’un gran projecte gestionat per empresaris vallesans que té “vistes espectaculars, naturalesa, aire pur, silenci…”. Les seves referències més properes tenen nom de Montseny i al seu voltant es pot gaudir d’espais com el centenari castanyer de Can Cuch, el pantà de Vallforners, els senders sota la màgia dels boscos, el cim del Sui, l’ermita de Sant Salvador de Terrades… Tots aquests referents es complementen amb d’altres més panoràmics com les vistes excepcionals de les poblacions de Cànoves, Cardedeu, Granollers… i el mar en la lluinyania amb la seva catifa blava… A l’hora de remarcar totes les peculiaritats d’aquest establiment que es va inaugurar  i posar en marxa el 23 de setembre de l’any passat, la Laia diu que… “els dies clars és possible veure fins i tot les Illes Balears”. Satisfeta amb la seva feina–va venir des de Bèlgica per posar-se al capdavant d’aquesta nova responsabilitat-, assenyala que “a mi m’ha donat l’oportunitat de retrobar-me amb un espai que conec molt bé, ja que l’he recorregut totalment en repetides ocasions donada la meva afició a caminar….”. L’espai i l’entorn de Can Cuch (11 habitacions decorades amb molta delicadesa i amb noms tan montsenyencs com el Sui, la Calma… i un menjador de vistes panoràmiques amb capacitat per a 40 comensals) ofereixen també, assenyala la seva responsable de Màrqueting,  l’oportunitat de “fer reunions, convencions, celebracions íntimes i casaments personalitzats, en un espai idíl·lic per fer de cada moment una experiència memorable”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí