Foto: Xavier Solanas

Quan aquest dissabte a la tarda es presenti a la plaça del Silenci el llibre La Garriga secreta 3, el grup de 18 garriguencs que han fet possible aquest projecte que ara s’acaba, de ben segur que començaran a pensar en d’altres de nous. El projecte es va iniciar el 2009 i en els dos llibres anteriors van demostrar que la Garriga tenia uns quants secrets per mostrar i que ara són de domini públic. Així, als llibres han destacat històries poc conegudes, detalls curiosos, racons amagats, actes especials, esdeveniments remarcables, persones reconegudes i entitats actives… Els tres llibres esdevenen un punt referencial (rigor en el tractament dels temes, de les fotos…) molt important. Aquest nou llibre ofereix 147 entrades noves i 232 fotografies, inèdites en la seva majoria. En total, amb els tres llibres, s’han recollit més de cinc-centes entrades i prop de set-centes fotografies. Cal destacar que la coordinació general ha anat a càrrec del periodista Josep Mas, i la fotogràfica de Ramon Ferrandis, amb disseny de Stefano Puddu. Han fet possible el projecte a més a més: Miquel Andreu, Albert Benzekry Arimon, Albert Benzekry Fortuny, Alfredo Codina, Lluís Cuspinera, Frederic de Buen, Joan Garriga, Jaume Guardis, Montse Lapuerta, Jordi Llimargas, Antoni Pardo, Oriol Ramon, Daniel Soler i Manel Vilar. El llibre La Garriga secreta 3 consta de 174 pàgines i es vendrà al preu de 16 euros. Els responsables d’aquesta exitosa iniciativa remarquen que faran d’altres coses “sempre amb el propòsit de fer aportacions, ni que siguin modestes, a la vida plural del poble i el seu ric patrimoni arquitectònic”. PM

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí