Foto: Xavier Solanas

Els organitzadors de l’Open Night Granollers A12 del passat 30 de març es mostren especialment contents per la bona acollida que va tenir la proposta entre els clients i la gent en general, ja que va ser un èxit total. El seu objectiu és consolidar anualment una proposta que entre d’altres números deixa els següents: 2.000-2.500 menús servits pels 31 restaurants participants; prop de 1.000 reserves d’habitacions…

 

PACO MONJA

La Monserrat Caussa, presidenta de Gran Centre Granollers, es mostrava especialment contenta a l’hora d’avaluar la bona resposta que ha tingut la primera Open Night Granollers A12 celebrada el passat dia 30 de març a la nit a partir de les 8, una hora en la qual habitualment comença a minvar la gent pel centre de la ciutat. El 29M, però, tot va ser diferent. La música que molts comerciants van posar a l’abast del públic va donar els seus fruits i la gent –com si del conte del Flautista d’Hamelín es tractés- va començar a acudir en massa al centre de la ciutat a veure d’on provenia aquella música i quins efectes tenia. Aviat van ser  també milers les persones que van pensar que Granollers vivia una nit més de la Festa Major de Blancs i Blaus, quan en realitat eren clients (molts en família) que volien gaudir d’una proposta que més enllà dels aspectes comercials (vendre, fer negoci, fer bullir l’olla…) tenia com a objectiu mostrar el poder de convocatòria de l’entitat organitzadora. No tots els comerços del centre però van obrir. La presidenta de Gran Centre diu que “el més important és significar l’entusiasme i la bona acollida que va tenir la proposta per part dels establiments participants i de la gent en general, que va sortir al carrer disposada a passar-ho bé i a comprar”. I pel que fa als establiments que no van secundar la iniciativa, remarca que “estic convençuda que per l’any que bé s’ho repensaran”. L’animació a les places (sevillanes, salsa, màgia, country, la Cia. Milnotes…) va estar acompanyada d’una animació especial per part de les botigues amb ofertes importants, descomptes del 12%…

D’altra banda, el resultat dels restaurants també va ser espectacular, ja que van servir entre 2.000 i 2.500 menús. El president del Gremi d’Hostaleria, Enric Gisbert, agraeix la col·laboració de tots els establiments que hi han participat: “Estem molt satisfets. Tenim locals potents i restauradors i hotelers responsables que aposten per un projecte de ciutat i això és molt congratulant. Sabem el què tenim i podem seguir treballant en aquesta línia”. Els sis hotels participants van tenir una ocupació d’unes 1.000 habitacions. En tots dos casos i tot destacant el preu de l’oferta (12 euros), l’Enric remarcava que “s’ha facturat més del que es pensava en principi”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí