La Georgina i la seva mare amb els punts de llibre

Una nena de La Garriga, la Georgina Vila Segú ha encetat una iniciativa solidària que ràpidament s’ha estès pel poble: fa punts de llibre per lluitar contra la leucèmia d’una altra nena de set anys amiga seva.

Tot va començar quan fa dues setmanes la Georgina va saber que una amiga seva l’Aina, de set anys, havia estat diagnosticada amb leucèmia i era ingressada a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Com que no es podien veure, mantenia el contacte enviant-li vídeos. Fa uns dies la Georgina li va explicar a la seva mare, la Susanna Segú, com podia fer per ajudar a la seva amiga i aquesta li va contestar que ja l’ajudava explicant-li coses… Sembla que la Georgina no en va tenir prou amb això, per que, ens explica la seva mare, el passat divendres li va mostrar que havia fet 50 punts de llibre que ella mateixa havia batejat com «Punts d’Il·lusió» i que volia vendre a un 1 euro cadascú per recollir diners contra el càncer. La idea inicial era vendre’ls a l’entorn familiar. Pensaven que els costaria de fer-ho.
La seva mare va decidir ajudar-la en aquesta petita aventura solidària i totes dues es van dur una sorpresa quan van difondre la idea entre els amics, familiars i veïns i van veure que no només no els costava vendre els punts de llibre a 1 euro sinó que en 24 hores tenien una comanda de 300 i un total de set establiments locals els proposaven ajudar.

Ara ja tenen 18 punts de venda i no paren de fer nous punts de llibre per recaptar diners per la Fundació Carreras contra la Leucèmia. El passat cap de setmana en van fer uns 800 més i tota la família es va implicar en la fabricació dels punts de llibre i el seu repartiment.
«Divendres nit li vam passar una foto a pares Aina amb 5 punts de llibre perquè veiessin idea, estaven contents però dissabte tarda quan vam explicar la moguda estaven sorpresos i agraïts i l’Aina emocionada per la idea», ens explica la Susanna Segú. «Nosaltres creiem, confiem i pensem sempre positiu i en treballar per modificar les coses cap bé, és cert que això no treu el seu malestar i el de la família però és un gest de fer saber que estem amb ells i que podem repartir il·lusió, alegria per viure un xic millor», ens comenta.

ON PODEU TROBAR ELS PUNTS DE LLIBRE:

Els 18 punts de venda confirmats entre La Garriga, Ametlla
Vallès, Granollers, Barcelona i Vic són ara mateix: Tallers Segú, perruqueria Bel Icart, Joieria Padrós, escola de dansa Tukuprakum, Tendències, bugaderia les Nines, Esplai llibreria, perruqueria Rissos, Estanc de Dalt, Bar Club Futbol Olímpic La Garriga, el Rebost del pou calent, Centre mèdic La Garriga, Pain&Gain gym tots ells a La Garriga, Iceland cristalleria de Granollers, Yogaambtu de l’Ametlla del Vallès, el Manà de Barcelona, Esports Iris i Centre Mims de Puigcerdà, tots ells confirmats i més que es van afegint.