El Mercat de l’Olla, la fira més icònica de Caldes de Montbui, torna amb una edició plena de novetats i amb l’olla més gran de Catalunya presidint, un any més, la tretzena edició de l’esdeveniment.

La nova edició del Mercat de l’Olla ha estat presentada aquest dilluns per l’alcalde de Caldes, Isidre Pineda, i la regidora de Turisme i Termalisme, Carme Germà, que han presentat l’esdeveniment i han explicat les novetats d’aquesta tretzena edició. En l’acte de presentació, també hi han participat el cuiner responsable de la cocció dels llegums a l’Olla, Jordi Bufí, el representant de Llegums Cuits Parellada, Christian Parellada, i el Director del RVHotels Broquetas Spa Termal, Josep M. Biarge.

Durant el Mercat, que se celebrarà els dies 15 i 16 de març, el centre històric del municipi s’omplirà amb una vuitantena de parades de productes artesanals, d’alimentació, antiguitats i brocanteria, cuina sobre rodes (foodtrucks) s’instal·laran a les places de l’Església, U d’Octubre, de la Font del Lleó i de Can Rius, i pels carrers del Forn, Samsó i del Pont. A més, El programa es completa amb una àmplia programació d’activitats i tallers per a tota la família. Tot plegat, amb l’objectiu de fer valdre la cuina termal, i donar visibilitat als productes de proximitat i de qualitat.

L’olla més gran de Catalunya, amb capacitat per a 1.600 litres de caldo, tornarà a ser la protagonista de l’esdeveniment. En aquesta, s’hi courà l’icònic caldo termal calderí, amb el qual es preparen les més de 6.000 racions, cuites a foc lent de llenya, que es repartiran el cap de setmana.