Parets va celebrar divendres passat, 28 de juny, una nova edició de la Nit de l’Esport, durant la qual es van lliurar els reconeixements als millors esportistes i equips esportius del municipi de la temporada 2023-2024. La cerimònia es va realitzar al Teatre Can Rajoler, i es van entregar 22 guardons i es va fer un reconeixement públic a un esdeveniment esportiu que ha crescut molt en els darrers anys. Amb una platea plena d’esportistes paretans, la gala va ser presidida per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa, Casandra Garcia, i la regidora d’Esports, O’hara Valdivia, que van fer entrega dels guardons als premiats, conjuntament amb els representants dels diversos clubs esportius del poble.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, destaca que es tracta d’una «nit meravellosa i és un honor per a Parets tenir tants esportistes i equips de primera línia. L’esport sempre aporta uns valors de col·laboració, solidaritat, tolerància, i aquesta gala serveix per reivindicar-los, a més de remarcar tota la tasca que es fa cada dia des dels clubs, els èxits que han aconseguit els nostres esportistes, els valors que ens aporten i fer de Parets un poble on l’esport és referent».

La vicealcaldessa, Casandra Garcia, assenyala que «la Nit de l’Esport va tornar a ser tot un èxit, com ho demostra el fet que el Teatre Can Rajoler estava ple de gom a gom. Tots aquests esportistes de Parets es mereixien el reconeixement públic, ja sigui pels seus èxits esportius o per altres mèrits; va ser una nit inoblidable, com totes les Nits de l’Esport, on hem tornat a demostrar que a Parets som un únic equip».  

La regidora d’Esports, O’hara Valdivia, indica que «amb aquesta Nit de l’Esport tan consolidada, podríem donar per finalitzada la temporada, però enguany l’allargarem una mica perquè, com tots sabeu, el tema de la Festa Major és el món de l’esport a Parets, amb l’homenatge als clubs que celebren aniversaris rodons: els 50 anys del Futbol Sala Parets, els 70 del Club Handbol Parets i els 90 anys del Club de Futbol Parets».

Els guanyadors i guanyadores de la Nit de l’Esport d’enguany van ser:

 • Iniciació masculí d’esports individuals: Izan Garcia Gallego (Club Atletisme Parets)
 • Iniciació femení d’esports individuals: Bianca González Sánchez (Club Patí Parets)
 • Iniciació masculí d’esports d’equip: Asier Montes Sillero (Club Bàsquet Parets)
 • Iniciació femení d’esports d’equip: Estela Iglesias Tovar (Club Futbol Sala Parets)
 • Base masculí d’esports individuals: Jan Lapuente Tomás (Club Atletisme Parets)
 • Base femení d’esports individuals: Elena Marín Igualada (Club Atletisme Parets)
 • Base masculí d’esports d’equip: Álvaro Gómez Ruiz Club (Club Futbol Sala Parets)
 • Base femení d’esports d’equip: Martina Rico Rodríguez (Club Bàsquet Parets)
 • Promeses masculí d’esports individuals: Adrià Sánchez Trallero (Club Atletisme Parets)
 • Promeses femení d’esports individuals: Johanna Solvats García (Club Patí Parets)
 • Promeses masculí d’esports d’equip: José David Vivas Martínez (Futbol Sala Parets)
 • Promeses femení d’esports d’equip: Núria Moral Varela (Club Bàsquet Parets)
 • Sènior masculí d’esports individuals: Ferran Corbera Lacal (Club Atletisme Parets)
 • Sènior femení d’esports individuals: Carme Solé Díaz (Club Atletisme Parets)
 • Sènior masculí d’esports d’equip: Francisco Vera Pérez (Club Handbol Parets)
 • Sènior femení d’esports d’equip: Elisabeth Dionisio Cordón (Club Futbol Sala Parets)

El reconeixement especial el va rebre:

 • Torneig Triple de bàsquet, que aplega equips amb persones amb diversitat funcional, i que en 10 edicions ha crescut fins a convertir-se en un torneig de referència reunint 16 equips de tot Espanya.

Els millors equips masculí i femení són:

 • Equip Sènior B masculí del Club Handbol Parets
 • Equip Infantil femení del Club Futbol Sala Parets

Els millors esportistes masculí i femení d’esports individuals són:

 • Adrià Sánchez Trallero (Club Atletisme Parets)
 • Johanna Solvats García (Club Patí Parets)

Els millors esportistes masculí i femení d’esports d’equip són:

 • Francisco Vera Pérez (Club Handbol Parets)
 • Estela Iglesias Tovar (Club Futbol Sala Parets)