L’Ajuntament de Parets va organitzar aquest dissabte, 4 de maig, la Festa de la Flor 2024 a les instal·lacions de l’equipament municipal Casal Asoveen. La celebració es va fer amb la col·laboració dels casals municipals de la gent gran de Parets i va comptar amb els tradicionals concursos de rams i roses.

Diversos paretans i paretanes van mostrar les seves roses decorades i els seus dissenys de ram o centre de flors, per participar en el concurs floral. Van prendre part com a jurat el 2n tinent d’alcalde, Francesc de la Torre, i la regidora Paola Gratacós.

Les guanyadores del concurs de rams van ser Ana Carrasco (1a posició), Mercedes Gazulla (2n lloc) i Magdalena de la Casa (3a classificada). Per altra banda, María Cerrato va guanyar el concurs de roses, Jaime Peiró va quedar en segona posició i Juliana Marmol va ocupar el tercer lloc.