Després d’estrenar a Granollers el passat 9 de febrer i de passar pel Kursaal de Manresa, la Big Band de Granollers, dirigida per Sergi Vergés i acompanyada per les veus de Laura Simó, Mireia Feliu i Paula Barranco, presenten el seu Homenatge a Núria Feliu el proper dissabte 13
d’abril a les 20:30h a La Sala d’Argentona i el diumenge 14 d’abril a les 12:00h als Jardins del Palau Robert de Barcelona.

El concert a la capital catalana, se situa en el marc de les activitats complementàries a l’exposició “Núria Feliu al Palau” comissariada per Òscar Dalmau i organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L’Homenatge a Núria Feliu és una producció de l’Associació Cultural de Granollers amb el suport de l’Institut de les Indústries Culturals i ha comptat amb la complicitat també de la Xarxa de Televisions Locals que l’ha enregistrat íntegrament en una filmació que es va poder veure el passat 1 d’abril per VOTV acompanyada per un reportatge del procés creatiu i que ben aviat, es podrà recuperar al web de la Xarxa.


Al mes de maig, la Big Band de Granollers seguirà les seves actuacions amb 4 concerts escolars de l’espectacle “Afronora” al Sant Andreu Teatre de Barcelona i 2 sessions, també per a públic escolar, a l’Auditori de Sant Feliu de Guíxols.

Aquesta temporada 2023/24, la BBG tanca amb un total de 15 concerts, quatre més que la temporada passada.