Parets de Vallès va omplir la Sala Basart Cooperativa amb el Sopar de Dones com un dels actes de les activitats programades pel Març de Dones per l’Ajuntament de Parets. Les places del sopar es van omplir els dies previs amb dones de totes les edats del municipi. A més, per amenitzar la trobada festiva hi va haver una actuació teatral de l’obra còmica ‘Un mort a mitges’ de Marià Font, interpretada per Mayte Carreras i Cristina Solà.

La vicealcadesa de Parets, va destacar que «es tracta d’un dia molt especial amb el sopar tan esperat per les dones del poble. Ha sigut un èxit de participació i estem molt contentes de poder celebrar el 8 de març plegades, dones de perfils diferents i de totes les edats que ens trobem, deixant les nostres responsabilitats familiars de banda, per estar juntes i celebrar aquest dia». 

La regidora d’Igualtat i Feminisme, Laura Lozano, va explicar que «ha estat tot un èxit i estem molt orgulloses de tenir moments com aquest en què podem gaudir totes juntes. Estem contentes  que any rere any poguem comptar amb aquesta bona acollida. Pel que fa a aquesta edició també volem destacar la celebració de l’obra de teatre que s’ha programat».