La paretana Noelia Barrera va presentar el seu primer llibre, el divendres 16 de febrer, a l’Escola Bressol La Cuna. L’acte de presentació va anar a càrrec de l’autora i de la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia.

Es tracta d’una obra interactiva que porta per títol Emociona’t, enfocada a la primera infància i que té l’objectiu de donar a conèixer les emocions a través dels colors. El llibre va néixer a les classes que realitzava Noelia Barrera com a docent i a causa de la bona acollida amb els alumnes va decidir tirar el projecte literari endavant.

L’autora paretana és docent d’I3, té una trajectòria professional vinculada amb el món educatiu i els llibres sempre van ser la seva passió amb recurrents visites com a alumna a la Biblioteca infantil i juvenil Can Butjosa. Precisament és a l’equipament municipal on Noelia Barrera parla de Mercè Escardó, exdirectora de la biblioteca i també escriptora de literatura infantil, com una de les seves referents.