La cursa solidària CorreParets es va celebrar el 17 de desembre, una vegada més adreçada a la compra de joguines per a nens i nenes del municipi sense recursos. Sota el lema «Si tu corres, jo jugo», l’esdeveniment d’enguany va comptar amb la participació de 300 inscrits que es van solidaritzar amb la iniciativa.

L’activitat nadalenca es va fer a les pistes d’atletisme del municipi amb organització per part de l’Ajuntament de Parets amb Càritas Parets, la col·laboració de Don Dino i el suport de diferents entitats del municipi, com el Club activitats de Muntanya, el Centre Excursionista Parets, la Penya Blaugrana Parets, Bikers Parets i el Club Atletisme Parets. Els patrocinadors de l’activitat van ser ColaCao i la Diputació de Barcelona.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha destacat que «estem molt contents de tota la  participació d’enguany, és una edició que incorpora petites variacions com el fet que el recorregut passarà per la Fira de Nadal i que hem substituït l’entrepà per fruita. Hem comptat amb 300 participants que, com diguem, són 300 Reis i Reines Mags perquè faran que els nens de famílies vulnerables del poble puguin tenir la seva joguina per la nit de Reis».

Andrea Quintana, de Càritas Parets, ha explicat: «ha sigut un dia molt bonic, hi ha participat al voltant de 300 persones. I com ens agrada dir, no és una cursa per arribar primer o tenir un premi, sinó per portar la il·lusió a algunes famílies del poble que ho necessiten». 

El recorregut de la cursa va ser circular, de 5 km de baixa dificultat per a famílies i la sortida i l’arribada va ser a les pistes d’atletisme. Enguany, com a novetat, la cursa va passar per la plaça de la Vila, aprofitant que se celebrava la Fira de Nadal. El preu de les inscripcions va ser de 5 euros i els participants van rebre com a obsequi una samarreta, aigua del bar de la pista d’atletisme, fruita i un detall de ColaCao i un altre de la Diputació.