La sala Tarafa de Granollers serà l’escenari del tradicional Concert de Nadal organitzat per l’Agrupació Sardanista el proper dissabte, dia 23 de desembre, a les 18h.

Sota la direcció de Joan Gómez i Marc Tost, el concert d’enguany portarà als espectadors un espectacle únic titulat «Al Voltant del Pessebre», en commemoració dels 800 anys del pessebre. Acompanyant aquesta celebració, la Cobla Ciutat de Granollers i la Coral Ensemble Aedea oferiran una interpretació excepcional.

El programa inclou peces destacades com la estrena en concert de la Sardana de la Pau, de Valentí Miserachs, dedicada al Sant Pare i interpretada a Roma per la Cobla Ciutat de Granollers en el marc del Pelegrinatge del 800 Aniversari de la Confraria de la Mare de Déu de Montserrat. A més, el concert presentarà una nova composició del talentós Dani Gasulla.

Un dels moments més esperats de la nit serà la interpretació de la peça «Verge Catalana» de Josep Maria Ruera. En conjunt, aquesta cuidada selecció de sardanes i cançons de Nadal promet convertir el concert en una experiència inoblidable per a tots els assistents.