L’acte del sopar benèfic de l’Associació Parets Contra el Càncer va reunir 210 persones el passat divendres, 24 de novembre, a la Sala Basart de la Cooperativa. El sopar va anar a càrrec del restaurant El racó de les brases de Parets, el pa el va oferir el Forn Pastisseria Guàrdia i les postres la pastisseria Delícies Lliçà. L’esdeveniment va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa, Casandra Garcia, juntament amb regidors i regidores de l’equip de Govern.

Durant l’esdeveniment solidari es van realitzar diverses actuacions de l’Escola Municipal de Música. La celebració va comptar també amb el parlament a càrrec de l’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado i la presidenta de l’Associació Parets Contra el Càncer, Montse Muntané. 

Durant el sopar es van es va celebrar el tradicional sorteig amb les donacions de comerços i empreses locals.