L’Ajuntament de Parets del Vallès va entregar ahir, 28 de novembre, el premi al guanyador del concurs del Parets D·Tapes 2023: el Restaurant en Boca, amb la tapa de bao bao amb papada de porc, cogombre, menta i kimchi. Amb aquesta nova edició de la ruta gastronòmica, el municipi ha pogut gaudir de la gastronomia d’alguns establiments de la vila amb un Parets D·Tapes que es va celebrar del 27 d’octubre al 5 de novembre i va comptar amb la participació de bars i restaurants del Barri Antic i de l’Eixample.

Pel que fa al sorteig entre tots els participants que han omplert les butlletes correctament, ha resultat com a  guanyadora Marta Pujol Bagaria, que gaudirà d’una consumició valorada en 45 euros al restaurant més votat. Pel que fa al concurs d’Instagram, el guanyador a la publicació ha estat @javiermuncar, amb la publicació feta des del Bar 20Pa-K, i la seva tapa “Callos 20Pa-K”. En aquest cas el guanyador gaudirà d’una consumició valorada en 45 euros en el mateix establiment de la seva publicació.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va destacar que “el Restaurant en Boca ha guanyat l’edició del Parets D·Tapes, però volem felicitar els altres participants pel seu gran nivell. El concurs ha sigut un èxit on s’han fet més de 1.000 tapes i on s’ha demostrat que els participants tenien ganes de concursar i de conèixer les tapes del nostre poble. La iniciativa és una manera de donar a conèixer la restauració de Parets i de fer que els veïns i veïnes la descobreixin”.

La regidora de Comerç, O’hara Valdivia, va explicar que “fem una valoració molt positiva del concurs, el Parets D·Tapes 2023 ha tingut molt bona acollida i els restauradors han fet més de 1.000 tapes que considerem que són una bona xifra. Pel que fa a l’any vinent, tenim moltes ganes d’encetar una nova edició del Parets D·Tapes i tenim ganes de fer-la amb moltes sorpreses”.

Els establiments participants del concurs han tingut un gran èxit de participació, amb la realització de més de 1.000 tapes. Els participants han estat: Restaurant Llevant Park, Restaurant L’Espurna, la Vermuteria Taperia Camacho, Quibus, el Bar 20 Pa-k, Vikel’s, el Restaurant En Boca, l’Oh Tapa! Parets, el Bar Las Palmeras, Genso Parets i la Dehesa ibérica catalana.