La cursa CorreParets és una tradició dins de les activitats nadalenques de cada any on els paretans i paretanes s’uneixen en una cursa solidària adreçada a la compra de joguines per a nens i nenes del municipi sense recursos. Sota el lema “Si tu corres, jo jugo” l’activitat se celebrarà el 17 de desembre, a les 10 h, amb inici a les pistes d’atletisme del municipi i l’organitza l’Ajuntament de Parets amb Càritas Parets, la col·laboració  de Don Dino i el suport de diferents entitats del municipi, com el Club activitats de Muntanya, el Centre Excursionista Parets, la Penya Blaugrana Parets, Bikers Parets i el Club Atletisme Parets. Els patrocinadors de l’activitat són ColaCao i la Diputació de Barcelona.

La presentació de la cursa solidària CorreParets d’enguany s’ha fet avui, 15 de novembre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Parets, amb la presència de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado; Andrea Quintana, de Càritas Parets; i Maria Antonia Cladellas, de la botiga Don Dino.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha destacat que “enguany tenim algunes novetats, part del recorregut passarà per la plaça de la Vila, coincidint amb la Fira de Nadal. També hem fet un pas més perquè aquesta cursa sigui el més saludable possible i, enguany, donarem fruita als participants. Vull agrair a les entitats que col·laboren i, com sempre, a la Policia Local i Protecció Civil. Finalment, vull convidar a la gent a què s’apunti perquè aquesta cursa és per arrencar els somriures dels nens i nenes”.

Andrea Quintana, de Càritas Parets, ha explicat: “vull donar les gràcies a l’Ajuntament de Parets perquè posen molt interès i molta força. També a la Maria Antonia, que ens ho posa molt fàcil. Així mateix, vull donar les gràcies a la gent que hi participa, perquè són la fàbrica d’il·lusions i sense ells no ho podríem fer”.

Maria Antonia Cladellas, de la botiga Don Dino, ha apuntat que “estem molt contents d’estar aquí i que compteu amb nosaltres. Amb la il·lusió que posa l’Andrea i com s’organitza la iniciativa aquí a Parets, ens sentim molt a gust i molt ben acollits pel poble”.

El recorregut de la cursa és circular, de 5 km de baixa dificultat per a famílies i la sortida i l’arribada serà a les pistes d’atletisme. Enguany, com a novetat, la cursa passarà per la plaça de la Vila, aprofitant que durant el mateix diumenge és la Fira de Nadal del municipi i estarà plena de parades i ambient nadalenc. La cursa té places limitades amb un preu d’inscripció de 5 euros i, com a obsequi, s’entregarà als participants una samarreta, aigua, fruita, un obsequi de ColaCao i un altre de la Diputació. Durant la cursa, els carrers i els encreuaments del trajecte estaran sota el control dels voluntaris, Protecció Civil i la Policia Local de Parets.

Les inscripcions estaran obertes a partir del 23 de novembre al Poliesportiu Joaquim Rodríguez, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 15 a 21 h; al Centre Cultural Can Rajoler, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i dijous de 16 a 19 h.