L’Associació Protectora d’Animals de Parets del Vallès va organitzar, el 12 de novembre, la 8a edició de la Caminada Solidària de la Protectora del municipi. La iniciativa va comptar amb la participació de centenars de persones amb un recorregut de 4,5 quilòmetres pel municipi que també va passar per Gallecs.

La regidora de Benestar Animal, Laura Lozano, va destacar que «és una bona jornada i un cop més amb èxit d’assistència. Estem molt contents, la gent està agraïda que es facin activitats com aquesta i la part solidària és molt important perquè els nostres gossos ho necessiten. En un dia com avui destaquem tota la feina brutal pel municipi que fa la Protectora d’Animals de Parets els 365 dies a l’any».

El president de l’Associació Protectora d’Animals de Parets, David Nocelo, va apuntar que «creiem que és l’any que més participació hem tingut, hem superat totes les expectatives. Estem molt agraïts a totes les persones que han vingut amb els seus gossos. L’objectiu és, com cada any, el de recaptar diners per a poder pagar factures i poder seguir fent aquesta feina que per nosaltres és tan important». 

El preu solidari de la caminada va ser de 8 euros amb entrepà i beguda, i la recaptació es destina a les despeses de l’entitat.